Nu solliciteren

Uitdagende HBO marketing/communicatie-functie in omgeving Utrecht bij snel groeiende sale-up.

Functie Marketing & Communicatie-medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf (…clocks.nl) is een internationaal opererende scale-up die producten en diensten levert voor (veelal) ouderen en hun dierbaren. Wij zijn een klein bedrijf, maar groeien hard en zoeken een stagiair die ons op het gebied van Markeing & communicatie komt versterken.

Wil jij tijdens je stage met veel facetten van bedrijfsvoering te maken hebben, zoals bijv, marketing, sales, communicatie en serviceverlening? En ben jij in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen? Lees dan vooral snel verder!

Tijdens je stage ben je enerzijds met operationele communicatie- en marketingtaken bezig. Anderzijds kun je ook een bijdrage leveren om de Marketing & Communicatie van het bedrijf op een hoger plan te brengen dmv onderzoek en een tactisch/strategisch plan.
Dit alles gebeurt in een klein en informeel bedrijf, waardoor je vanzelf alle elementen van bedrijfsvoering langs ziet komen. Je werkplek zal wisselend thuis, op je Hogeschool en in Utrecht zijn.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Studeer jij Marketing en/of Communicatie of een vergelijkbare opleiding? En ben je op zoek naar een inspirerende stageplek voor 3-5 maanden inclusief stagevergoeding? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bedrijfspresentatie

DayClocks International BV

DayClocks is een snel groeiende scale up die producten en diensten levert voor (veelal) ouderen en hun dierbaren.
Op de DayClock (een tablet met eigen software) staan alle tijdsaanduidingen, alsmede berichten en foto's die dierbaren er via de DayClock-app opzetten Ook kunnen familieleden beeldbellen met hun dierbare (vaak oudere) familielid. Het uitgangspunt voor de oudere is dat deze alleen maar hoeft te kijken naar de DayClock en verder geen handelingen hoeft te verrichten.
De Dayclock wordt veelal gekocht door mensen van 30-60 jaar die zich zorgen maken over hun vader of moeder omdat die wat vergeetachtig of geïsoleerd begint te raken. We zijn met name actief in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023