Nu solliciteren

HBO afstudeerstage: Concurrentieanalyse! in Amersfoort

Functie Sales & Marketing medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied in marketing? Ben je ondernemend, ga je voor kwaliteit en een rapport wat niet in de lade van een bureau beland? Dan maken wij graag kennis met je!

Wie zijn wij?

Wij zijn AddComm. Het leukste bedrijf van Amersfoort, al zeggen we het zelf. Wij zijn goed in het uitvoeren van 1-op-1 klantcommunicatie voor onze klanten. Hierbij kun je denken aan een grote energiemaatschappij die 100.000 consumenten wil bereiken met een persoonlijk bericht. Of aan een incasso organisatie die de facturatie verzorgt voor bijna alle tandartspraktijken in Nederland.
Van oudsher zijn we een print- en mailhuis. En printen doen we nog steeds. We hebben een grote printhal met geavanceerde apparatuur en printen miljoenen berichten per jaar. Maar… we zijn ook digitaal. We hebben een platform gebouwd waarmee bedrijven via ieder denkbaar kanaal geautomatiseerd berichten kunnen verzenden (oké, de postduif moet nog getraind worden). Om te weten wie onze concurrenten zijn, hebben wij jou nodig.

Wat ga je doen?

Ons platform automatiseert communicatie. Dat kan intern zijn, om processen te optimaliseren, maar natuurlijk ook naar klanten. Het product kan dus in ieder bedrijf en in iedere markt ingezet worden. We willen nader onderzoek laten doen naar onze concurrenten. Met jouw onderzoek breng je de concurrenten in de markt in kaart en lever je een adviesrapport af waarmee onze Marketeer aan de slag kunnen.

Wat verwachten we van jou?

We kunnen hier een standaard eisen- en wensenlijstje neerzetten waar alleen het schaap-met-de-vijf-poten aan voldoet. Gaan we dus niet doen. Het belangrijkste is dat er een klik is tussen ons en dat je een rapport aflevert waar we wat mee kunnen.

Wat bieden wij?

Kennismaken?

Laat de oldskool motivatiebrief (inclusief een hoog ‘ik-ben-een-gemotiveerde-en-creatieve-student’ gehalte) maar achterwege. Pak de telefoon en bel met Leonie van der Veen (CEO) via 033 – 454 90 00, dan drinken we snel een (digitale) kop koffie.

AddComm Direct BV

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023