Nu solliciteren

Uitdagende Event Marketing-stage bij reisorganisatie (hbo) in Amsterdam

Functie Stagiair(e) Event Marketing (39 uur)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 325
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Droom jij ook van een meewerkstage waarbij je jouw communicatie- en organisatietalent mag inzetten om onze reizigers enthousiast te maken voor onze toffe (verre) reisbestemmingen? Dan is dit jouw kans! Vanaf september 2023 zijn we op zoek naar een ambitieuze stagiair(e) Event Marketing, die uiteraard gek is op (verre) reizen. 

Als stagiair Event Marketing werk je minimaal 5 maanden als volwaardig lid mee binnen een jong en ondernemend marketingcommunicatie team, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën. Tijdens je stageperiode krijg je de kans om je op diverse vlakken te ontwikkelen: van het organiseren en promoten tot aan het coördineren van verschillende evenementen en beurzen. Je helpt onder andere mee bij de organisatie en uitvoering van ons grote Sawadee Reisevent.

Werkzaamheden

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Sawadee Reizen

Sawadee biedt sinds 1983 reizen aan naar zeer veel bestemmingen. De reizen worden door Sawadee zelf in elkaar gezet, waardoor we kwaliteit kunnen waarborgen.

De reizigers die boeken bij Sawadee zijn erg divers. De meeste zijn tussen de 30 en 55 jaar, hebben een hart voor andere culturen, staan open voor nieuwe ervaringen en hebben respect voor natuur en mensen.

Werken bij Sawadee: het is een groeiend, leuk en open bedrijf waar met veel passie hard wordt gewerkt. Op de Marketing afdeling werken zeer talentvolle jonge enthousiaste collega's die de afgelopen jaren veel succesvolle projecten gedraaid.

Een zeer leerzame plek om een fantastische stage te draaien. Je bent van harte welkom..

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-7-2023