Nu solliciteren

Online marketing Stage beschikbaar in Alpen aan den Rijn

Functie Online marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Alphen aan den Rijn, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een landelijk werkend samenwerkingsverband van installatiebedrijven. Wij ontzorgen circa 50 bedrijven op het vlak van marketing, personeelswerving, inkoop en nog veel meer!

Marketing organisatie dit bedrijf helpt installatiebedrijven met alles wat buiten de standaard werkzaamheden valt. Zoals marketing (o.a websites, nieuwsbrieven, social media, facebook en google ads etc). Maar ook inkoop en personeelswerving.

Binnen onze communicatie- en marketingafdeling zal je verantwoordelijk zijn voor verschillende marketing werkzaamheden met de nadruk op online marketing.

Werkzaamheden

Wij zoeken momenteel naar een stagiair(e) voor een meewerkstage in digitale en content marketing. Als stagiair(e) zul je verantwoordelijk zijn voor het updaten en creëren van content, het voorbereiden en uitvoeren van marketingactiviteiten en het optimaliseren van websites. Daarnaast zul je diverse marketing- en communicatiewerkzaamheden op je nemen en hiervan leren.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagiair(e) die ervaring heeft of interesse heeft in de volgende gebieden:

De stage is beschikbaar voor 20 tot 40 uur per week. Indien je interesse hebt in deze stage, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op. Wij kijken er naar uit om van je te horen!

Gewenste profiel

Je bent minimaal een HBO student marketing/communicatie en voor minimaal 3 maanden beschikbaar;

Als stagiair(e) krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt er van je verwacht dat je zelf initiatief neemt. Je zult meewerken in het bedrijf en veel werkervaring opdoen in de online content en SEO marketing. Dit omvat onder andere het optimaliseren van websites en het schrijven van teksten voor Google.

Wat bieden wij

Je zult deel uitmaken van een klein team van max 5 directe collega's (man / vrouw en soms een kantoor hond), waarbij we korte lijnen hebben en geen hiërarchische organisatie zijn. 

- Het is mogelijk om  af en toe thuis te werken (daarom het verantwoordelijkheidsgevoel) - Een 9 tot 5 mentaliteit is helemaal prima (wij willen ook gewoon naar huis)

- Een keer een uurtje eerder naar huis is bij ons helemaal prima!

Als stagiair(e) ontvang je een maandelijkse een marktconforme vergoeding van voor je werkzaamheden.

Omdat we een kleine organisatie zijn, hebben we ruim de tijd om je alles te leren wat je moet weten. Hierdoor zul je na je stage in staat zijn om deze kennis zelf in de praktijk te brengen.

Wil je echt iets leren in een relaxte omgeving? Dan zit je bij ons op je plek.

Uw Duurzame Installateur

Franchise organisatie Uw Duurzame Installateur is dé marketing organisatie voor duurzaam installerend Nederland.

Geen saaie installateur, maar innovatieve b2b en b2c marketing voor meer dan 55+ elektrotechnisch- en totaalinstallateurs. Wil je echt iets leren over marketing in de breedste zin van het woord?

De organisatie Uw Duurzame Installateur helpt installateurs om de omzet te verhogen en het rendement te verbeteren.
Dit doen wij door te ondersteunen op het gebied van (online)marketing (o.a website's, social media marketing) Hulp bij inkoop, opleidingen, personeelswerving etc.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023