Wil jij stage lopen in een café, restaurant, club, hotel of bij ons op kantoor? Bij dit bedrijf kan dit allemaal, in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een horeca groep gevestigd in Amsterdam, met een breed en snel groeiend portfolio op triple-A locaties in het centrum van Amsterdam. Ons huidige portfolio bevat de restaurants; Gios's by the river,  Lolo, Fiona, Dal Pagliaccio, Chupitos, De Nachtwacht en Il Padrino. Daarnaast bevat ons portfolio; club Maïa en club Nova en de cafés; De Deugniet en Durty Nelly’s. Tot slot drie ho(s)tels, THIS Ho(s)tel, Rembrandt Square Hotel en Durty Nelly’s Inn. Ook zoeken we stagiaires die ons op het hoofdkantoor komen versterken met betrekking tot de marketingen communicatie van alle zaken.

Zoals je leest is er voor iedereen een passende zaak binnen onze horecagroep. Van stageplekken in een restaurant, een bar of een club om nieuwe skills te leren en te werken op een leuke en uitdagende plek. Of kom je ons op kantoor versterken en verdiepen in de marketing en communicatie rondom deze zaken, wij hebben jullie nodig! Ervaring is niet erg belangrijk, de motivatie om te leren en vooral om te knallen wel. Daarnaast is het belangrijk dat je gastvrij bent ingesteld en dat de gasten altijd op nummer 1 staan.

Werkzaamheden

Monitoren en bijsturen van alle lopende campagnes;

Meehelpen bij het schrijven van een jaarlijks marketingplan en bewaking van de content kalender;

Nieuwe content bedenken en beheren onze websites (tekst, beeld en video);

Alle vestigingen voorzien van het juiste drukwerk en promotiemateriaal;

Boekingen van ho(s)tels via eigen kanalen optimaliseren

Gewenste profiel

Je hebt een leuke persoonlijkheid en een echte teamspeler;

Je hebt bij voorkeur een hbo-opleiding richting marketing/communicatie/digitale media;

Je bent creatief en een doorzetter;

Je beheerst de Nederlandse én/of Engelse taal tot in puntjes en houdt van schrijven;

Wat bieden wij

Wat krijg je van ons terug?

Je komt te werken in een jong en hecht team;

Je werkt op tijden die passen bij jouw agenda;

Doorgroeimogelijkheden;

Klinkt dit helemaal als een stage voor jou? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar \hr@rb-horeca.com of bel met 06-42138971

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

RB Horeca

RB Horeca

RB-Horeca is een horeca groep gevestigd in Amsterdam, met een breed en snel groeiend portfolio op triple-A locaties in Amsterdam. Ons huidige portfolio bevat horeca concepten als restaurants, nachtclubs, cafés en ho(s)tels. Het bieden van uitstekende service, beleving en een hoog kwaliteitsniveau zijn de belangrijkste kernwaarden voor RB Horeca.

RB Horeca is in 2012 opgericht door Roberto Barsoum. Sindsdien is de groep hard gegroeid met maar liefst 13 zaken in het centrum van Amsterdam. De originelen concepten zorgen ervoor dat er voor elke doelgroep een passende zaak is.