Wil je alle aspecten van marketing leren? dit bedrijf biedt een digitale marketing stage aan in hartje Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 15 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Function : Intern Digital Marketing 

Education level : Bachelor or Master program

Location : At our office in the heart of Amsterdam 

Days : 4 - 5 days a week

Start of the internship : August/September 2024

Duration : 5 - 6 months

Internship allowance : €450 + free lunch and regularly team events

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je wordt klaargestoomd voor een rol als (Digital Marketing Manager, International Marketing Coordinator of Communications Manager? Bij dit bedrijf, gevestigd in het centrum van Amsterdam, ben je dan aan het goede adres!

dit bedrijf is een innovatief techbedrijf dat zich focust op WhatsApp for Business en SMS voor de zakelijke markt. Wij werken voor klanten als Coolblue, PostNL, Hunkemöller, OLVG, GVB en New York Pizza.

Als Stagiair Digital Marketing and Communications werk je in het centrale marketing team en coördineer je de marketingactiviteiten met lokale teams voor de volgende markten: Nederland, België, Luxemburg en de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).  

Je leert projecten over voor de volledige marketing funnel te managen en krijgt de kans om als project manager nieuwe marketingcampagnes en initiatieven te lanceren voor verschillende Europese markten. Je werkt nauw samen met een ervaren marketing manager die ervoor zal zorgen dat jij wordt klaargestoomd voor een succesvolle job in de marketing. Al zijn wij van mening, dat we ook vaak veel van een frisse blik zoals jij kunnen leren!

Werkzaamheden

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent creatief:

  • Je bent in de lead voor het ontwikkelen en beheren van social media posts en de contentkalender. 
  • Je analyseert kansen om beter te ‘ranken’ in zoekmachines zoals Google. Vervolgens schrijf je zelf de content die er daadwerkelijk voor gaat zorgen dat we hoger in de zoekresultaten zullen verschijnen. 
  • Meedenken met het maken van creatieve content met verschillende doeleinden. Denk aan content zodat het sales team makkelijker nieuwe klanten binnen haalt en het client success team minder vaak bestookt wordt met (onnodige) vragen.

Je bent analytisch en pro-actief

  • Analyseren van marketingresultaten en het doen van aanbevelingen voor verbetering. Bovendien schrijf jij in samenwerking met de head of marketing de maandelijkse marketing analyse voor het management en ons moederbedrijf Commify uit Engeland. 
  • Je krijgt de mogelijkheid om je project management skills te verbeteren. Als stagiaire marketing ben je in de lead om nieuwe projecten en slimme marketing tools succesvol te lanceren en uit te rollen in de verschillende landen.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

  • Je volgt een relevante opleiding op het gebied van marketing of communicatie.
  • Je bent een creatieve schrijver en hebt oog voor detail.
  • Je bent analytisch en kunt marketingresultaten interpreteren.
  • Je bent proactief en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
  • Je bent minimaal 4, liefst 5-6 maanden beschikbaar (onze startperiode is flexibel)

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou:

  • Als je een carrière in de marketing aspireert, zul je met veel marketing tools moeten leren werken. Denk aan Salesforce, HubSpot, ZoomInfo, LeadInfo, LinkedIn Sales Navigator, Google Analytics, you name it! Je krijgt in deze stage de mogelijkheid om al deze tools te leren kennen. Dit is echt een pro voor je verdere loopbaan! 
  • Een stageplek waarin je wordt klaargestoomd voor een succesvolle (internationale) marketing carrière.
  • dit bedrijf is geen grote corporate. Dat betekent dat wanneer je een goed idee hebt,  er ruimte is om dit in korte tijd te implementeren. Dus: Vandaag een goed idee? Laten we morgen kijken hoe we dat kunnen uitwerken! 
  • Nauwe samenwerking met een ervaren marketing manager en ervaren lokale sales teams.
  • Een dynamische en inspirerende werkomgeving met een ambitieus team in het hart van Amsterdam.
  • Een stagevergoeding van €450,- per maand
  • En niet onbelangrijk: elke dag gratis lunch en gezellige vrijdagmiddagborrels

Met een stage bij Spryng krijg je de kans om te werken in een jong en internationaal team waar iedereen ambitieus is en dicht bij elkaar staat. Naast een informele en aangename werksfeer met dagelijkse lunch en maandelijkse borrel, krijg je de kans om door te groeien in ons bedrijf. Is er een match en willen we geen afscheid nemen na je stage? Dan gaan we graag in gesprek over een mogelijk vervolg binnen Spryng! 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! (evy@spryng.nl)

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Spryng

Spryng

Spryng is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in hartje Amsterdam.

Als dé SMS provider voor de zakelijke markt helpen wij organisaties in alle denkbare sectoren om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. En hierbij kun je denken aan een berichtje over hoe laat jouw pakketje word geleverd, een afspraakherinnering van je dokter of een berichtje met een unieke actie van jouw favoriete winkel. Naast het leveren van SMS-services bieden wij ook Voice-oplossing, producten voor twee-weg-communicatie en een email2sms mogelijkheid aan.

Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst grote marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland. Hierdoor zal de marketingstrategie voor beide entiteiten verfijnd en geïmplementeerd moeten worden.