Nu solliciteren

Recruitment Stagiaire gezocht bij dit bedrijf in Utrecht!

Functie Recruitment Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Binnen ons Recruitmentteam hebben wij een mooie stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste student!. Je werkt samen in een klein team dat searcht naar de beste IT-professionals o.a. voor Overheid & semi-Overheid. Tijdens deze meewerkstage leer je de ins and outs van het Recruitment vak kennen tijdens onze zoektocht naar de beste IT-professionals

Het betreft een meewerkstage binnen het Recruitmentteam, waar je, als 2e of 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Onze collega’s helpen je graag verder te ontwikkelen in het recruitment vak binnen een inspirerend en groeiend bedrijf. Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

We werken deels op kantoor en deels vanuit huis. Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!

OpenStaffing B.V.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een specialistisch netwerk opgebouwd van development professionals. Van hieruit bemiddelt OpenStaffing in een keur aan expertises binnen development.
Vanuit onze eigen inhoudelijke kennis en ervaring screenen wij kandidaten op hun kennis en kunde. Pas als wij overtuigd zijn van hun professionaliteit, bieden wij de kandidaten aan. Dat scheelt de kandidaat en de opdrachtgever tijd.

OpenStaffing is een bedrijf met een no-nonsense instelling met een informele werksfeer. Flexibiliteit en samenwerken zijn belangrijk in onze cultuur. Het resultaat telt, successen delen we samen en samen komen we verder.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023