Nu solliciteren

Stage Accountmanager · Utrecht (7 juni Inhousedag!)

Functie Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij jouw commerciële talent inzetten en échte klantgesprekken voeren voor new business? Wij leren jou hoe je een goede Accountmanager kan worden. … zoekt een zelfstandige en ondernemende student die mee wil bouwen aan de groei van het platform. Druk jij jouw stempel op het succes van …? 👇

🙌 Over …

Alles is te huur! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het huren. Onze huurders zoeken naar een fietsenverhuurder op de hoek, tot een hoogwerker voor een bouwklus!

… is een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben mega grote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons!

Werkzaamheden

🚀Dit ga je doen

Wat bieden wij

We hebben een jong en actief team waarin we allemaal erg betrokken zijn met elkaar. We doen naast werk vaak leuke dingen en zorgen maandelijks allemaal voor gave uitjes. Eens in het kwartaal pakken we het groot uit wat vaak samen gaat met een diner en soms zelfs met overnachting.

Wel hebben we, ondanks dat we allemaal van lol houden, ook veel kennis van hetgeen wat we doen en dat willen we allemaal delen met jou! Daarnaast haal je ook een passende stagevergoeding binnen (€400,-), zodat je niet met lege zakken je stage periode door moet 😉

😇 Wat voorbeelden van wat je kan verwachten:

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Dus... Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend bedrijf met mega grote (internationale) ambities? Stuur dan je motivatie en CV en solliciteer snel!

Bedrijfspresentatie

Huren.nl B.V.

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf. Het is onze missie om de huurmarkt transparant en inzichtelijk te maken, zodat de huurder makkelijk en snel de juiste verhuurder kan vinden. We hebben megagrote ambities. Die ook over de landsgrenzen heen gaan. In onze stoutste dromen huurt uiteindelijk de hele wereld via ons!

Wij helpen huurders met het vinden van de juiste verhuurder. Alles is te huur: van aggregaat tot zeiljacht en van alutent tot bestelbus. Daarbij komt dat veel verschillende verhuurders dit soort producten aanbieden tegen verschillende voorwaarden. Vergelijken kan dus besparen.

Wij geloven in een lean manier van werken, waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde voor de klant. Dit begint bij een organisatiestructuur die dit ook faciliteert voor het team en voor jou.

Wij hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en leuke collega's. Zo doen wij er alles aan om de team building, humor en gezelligheid erin te houden:

Wij verzorgen elke dag een gezamenlijk lunch met o.a. salades
Elke vrijdagmiddag doen we een kleine borrel vanaf 16 uur
Iedere maand gaan we een keer sporten met elkaar. Niet verplicht overigens :)
Aan het eind van het kwartaal organiseren we een leuke teamactiviteit met diner in de stad. Vaak gaat dit door tot in de late uurtjes

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023