STAGE COMMERCIËLE ECONOMIE / SALES & ACCOUNTMANAGEMENT – WOERDEN/UTRECHT

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Lastig om een stageplek te vinden? Bij eVerbinding niet! We hebben zelfs al een aantal leuke onderzoeksvragen klaarliggen en je kunt ook kiezen voor een Traineeship. Mogelijkheden genoeg dus!

Ben of ken jij iemand die per september aanstaande klaar is om af te studeren en een HBO-opleiding Commerciële Economie / Sales & Accountmanagement volgt? Dan komen we graag in contact.

Werkzaamheden

We denken graag met je mee om jouw onderzoek interessant en van waarde te laten zijn. We hebben al een aantal onderzoeksvragen bedacht en horen graag jouw idee hierover. Want hoe mooi is het dat jouw advies en aanbevelingen door jezelf geïmplementeerd worden en leiden tot een succesvol resultaat. Daar gaan we voor!\ \ Het meewerken binnen onze organisatie vormt de basis. Het opdoen van kennis over onze organisatie, de werkprocessen, de markt waarin we ons bevinden en de binding met onze collega’s maken dat jouw afstudeerstage niet alleen leuk, maar ook een kwalitatief beter eindresultaat oplevert. We verwachten dat je hiervoor 2 dagen per week op kantoor aanwezig bent. De overige 3 dagen zijn voor jouw onderzoek en dit kan vanuit huis, maar uiteraard ben je hiervoor ook van harte welkom op ons kantoor.

Gewenste profiel

Je hebt een frisse blik, je daagt jezelf uit en hebt plezier in het combineren en toepassen van jouw opgedane theorie met onze dagelijkse praktijk. Je komt je afspraken na, start niet alleen zaken op, maar maakt ze ook af. Ondertussen hou je controle en informeer je alle betrokken stakeholders. Uiteraard zorg je dat zowel je onderzoek als de operationele dagen op kantoor goed verlopen.  \ \ Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal en gaat onze voorkeur gezien de mogelijke onderzoeksvragen / afstudeerrichtingen uit naar Commerciële Economie en Sales & Accountmanagement studenten.

Wat bieden wij

Wanneer je aan de slag gaat bij eVerbinding bieden wij jou:

  • een fris, ruim en spiksplinternieuw kantoor waar wij na onze verhuizing vorig jaar zelf erg blij mee zijn.

  • een gevarieerd team van betrokken collega’s, we werken hard, tillen elkaar naar the next level en genieten van alles wat onze scale-up organisatie zo bijzonder maakt.

  • een unieke kans waarbij je aansluitend je stage wellicht bij ons zou kunnen komen werken. Hoe leuk is het, dat je op basis van jouw afstudeerstage je nieuwe rol deels zelf vorm kunt geven!

  • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, lunches gedurende de hele week, mogelijkheid om vanuit huis te werken, etc.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Automatisering en ICT
  • Klein (10-49)
  • Woerden, Nederland