Stagiair IT gezocht bij het Prins Bernhard Cultuurfonds!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    obv fulltime
Taakomschrijving

Het Prins Bernhard Cultuurfonds investeert in cultuur en natuur en is het grootste particuliere cultuurfonds in Nederland. We werven fondsen en geven daarmee financiële bijdragen aan zo’n 3.500 projecten per jaar. We zijn er voor iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond, geloof of identiteit. Ons werk wordt ondersteund door de VriendenLoterij, Nederlandse Loterij en duizenden schenkers en donateurs.

Voor het team IT dat bestaat uit 5 personen zoeken wij een:

STAGIAIR IT

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair IT, die onze collega’s ondersteunt in het beter en slimmer gebruik van de IT-middelen die we in huis hebben. Dit doe je 1-op-1, maar het wordt zeker gewaardeerd als er op een wat hoger abstractieniveau bijvoorbeeld een advies verslag kan worden uitgebracht. 

Je lost IT problemen op en helpt onze collega's bij het verbeteren van hun IT-vaardigheden. De middelen die je ondersteunt zijn onder andere internet, Office, Salesforce en Windows. Hierbij gaat het dus niet om het oplossen van bugs of issues, maar puur om het slimmer inzetten van de tools die er al zijn.

Gewenste profiel

  • Een opleiding op het gebied van bedrijfskundige informatica of een vergelijkbare IT-gerelateerde opleiding (of je bent vanuit jezelf erg handig met IT)
  • Kennis van en ervaring met Internet, de Office programma’s, Windows en Salesforce (pré)
  • Goede communicatie vaardigheden en een klantgerichte, proactieve houding
  • Beschikbaarheid voor minimaal 3 dagen per week in een periode van minimaal 3 aaneengesloten maanden (startdatum in overleg)

Wat bieden wij

  • Een leuke en leerzame stage in een organisatie met hele tevreden en gemotiveerde collega’s
  • Een stagevergoeding van €500,- op fulltime basis 
  • Goede begeleiding door ervaren en leuke IT professionals
  • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan cultuur en natuur

Interesse?

Ben jij de IT stagiair die wij zoeken? Dan is het fantastisch als je je aan ons voorstelt. Dat mag met een CV en motivatiebrief, maar je mag ons ook een filmpje toesturen. Je kunt dit sturen naar: sollicitaties@cultuurfonds.nl. Mocht je eerst nog wat willen vragen/weten, dan kun je je vraag ook mailen naar dat mailadres.

We kijken uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Prins Bernhard Cultuurfonds

Nog geen logo geüpload.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds investeert in cultuur en natuur en is het grootste particuliere cultuurfonds in Nederland. We werven fondsen en geven daarmee financiële bijdragen aan zo’n 3.500 projecten per jaar. Groot en klein, over de hele breedte van de cultuur en natuur, door het hele land. We zijn er voor iedereen, ongeacht afkomst, achtergrond, geloof of identiteit. Ons werk wordt ondersteund door de VriendenLoterij, Nederlandse Loterij en duizenden schenkers en donateurs.