Stagiair Evenementen gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 40 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    biedt een passende stagevergoeding a 450 euro per maand, obv 40 uur
Taakomschrijving

Wil jij jouw studie verrijken met een uitdagende stage en wil jij kennis en ervaring op doen door het oppakken en uitwerken van evenement vraagstukken? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een waardevolle professional!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Tijdens je stage op de afdeling Evenementen ga jij meedraaien in het team en bied je daar ondersteuning aan. Je gaat aan de slag met allerlei binnenkomende vraagstukken op het gebied van evenementen.

Wat voor Events doen we zoal bij dit bedrijf? Kookworkshops, apparaten demonstraties aan huis, zakelijke events van 10 tot 300 personen, medewerkersbijeenkomsten, trainingen – en nog veel meer maar altijd met een culinaire inslag. 

Deze meewerkstage is erg divers, aangezien je ad hoc-, gestructureerd- en projectmatig te werk zal gaan. Je houdt je voornamelijk bezig met het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden voor onze interne en externe klanten. Met deze klanten onderhoud je veelvoudig contact. Daarnaast houdt jij je bezig met reserveringen en boekingen van events, en kan je gevraagd worden een benchmark op te stellen over nieuwe trends binnen de evenementen branche. Kortom, jij zorgt voor de puntjes op de i. Van reservering tot uitvoering.

Gewenste profiel

Je volgt een Event Management opleiding en bent opzoek naar een uitdagende stage waarin je veel kunt leren. Je kunt goed zelfstandig werken en beschikt over flinke dosis ambitie.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die:

  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je pakt makkelijk dingen op, ziet het werk en bent initiatiefrijk, accuraat, en leergierig;
  • Het leuk vindt om te werken aan uiteenlopende projecten;
  • Een relevante HBO opleiding volgt. Je bent 2e of 3e jaars;
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar is;
  • Je bent flexibel ingesteld. Als Stagiair Eventmanagement werk je op doordeweekse dagen, daarnaast ben je bereid om in de avond te werken om te ondersteunen bij evenementen.

De looptijd van de stage kunnen we samen nader bepalen. Wij denken dat je in een stage van minimaal 5 maanden het meeste kunt leren en bijdragen. Mochten er vanuit jouw opleiding doelstellingen aan jouw stage verbonden zijn, horen we dat uiteraard graag zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Wat bieden wij

Een stageperiode waar je trots op mag zijn. Dit bedrijf heeft de ambitie om het meest gewilde merk ter wereld te zijn. En dat voel je aan alles. Onze evenementen worden op hoog niveau uitgevoerd, waarbij elk detail belangrijk is. Daar ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren. Van ons krijg je volop vrijheid om van jouw meewerkstage een succes te maken.

  • dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en begeleidt ze in hun ontwikkeling. Als stagiair krijg je van ons:
  • Een interessante werkgever op je cv;
  • Een gezellig en ambitieus team;
  • Een passende stagevergoeding.

In het kort over ons

Het meest gewilde merk ter wereld zijn, dat is onze ambitie. Een flinke uitdaging, want de dromen, wensen en behoeften van onze klanten veranderen razendsnel. Wij moeten daarom ook constant in beweging blijven.

En juist daar krijgen wij energie van. Wij geloven dat het altijd weer beter kan. Verfijnder design, nieuwe technieken, betere prestaties, duurzamer, nog betere service. Daarbij draait het niet alleen om onze producten; we willen dat elke ervaring met dit bedrijf een fantastische ervaring is. Zo werken we met alle collega’s samen aan het meest gewilde merk ter wereld. We noemen dit pionieren.

Werken bij de pioniers van dit bedrijf, wat betekent dat?

Het betekent in de eerste plaats dat je klanten beter wilt begrijpen dan wie dan ook. En steeds op zoek gaat naar nog betere oplossingen voor hun wensen en behoeften. Maar bovenal betekent het: samen onze klanten elke dag weer verrassen met een fantastische ervaring.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Veenendaal, Nederland