MBO/HBO Stage dit bedrijf Dordrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Vergoeding afhankelijkheid van type stage
Taakomschrijving

dit bedrijf biedt vanuit vier business units in Assen, Dordrecht, Duivendrecht en Zwolle alle diensten en expertise voor de opwekking, transmissie, transformatie én distributie van elektriciteit. Door advies, ontwerp, installatie, integratie en onderhoud realiseren we oplossingen voor onze klanten. Vooral voor producenten, eigenaren en beheerders van netwerken in de sectoren energie, mobiliteit en industrie op alle spanningsniveaus. Dit bedrijf kenmerkt zich door een unieke netwerkorganisatiestructuur, waarbij de kracht van specialisatie, samenwerking en cultuur hand in hand gaan. Voor onze klanten een prima combinatie om efficiënt en effectief antwoord te krijgen op hun vaak complexe vraagstukken. En dat met de flexibiliteit van de dienstverlener met lokale aanwezigheid. Er is altijd een dit bedrijf business unit bij u in de buurt.

Werkzaamheden

Ben je op zoek naar een meewerkstage? En vind je de wereld van de hoogspanning interessant? Kom dan bij ons ervaren wat de energietransitie jou allemaal te bieden heeft! Over het onderwerp ben je vrij. Samen bepalen we wat bij jou én bij ons past.

Gewenste profiel

MBO/HBO Elektrotechniek, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde

Interesse in hoogspanning en de energietransitie

Wat bieden wij

Dit bedrijf is specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. We hebben diepe en brede expertise in hoog- en laagspanning. Met ons team bieden we innovatieve oplossingen aan klanten. Dit bedrijf is een netwerkorganisatie met Business Units in maar liefst 40 landen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Techniek / Engineering
  • Middelgroot (50-249)
  • Dordrecht, Nederland