Stage duurzaamheid beschikbaar bij APG in Heerlen

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben je een derdejaars of vierdejaars student op hbo of wo niveau? Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage? Vind je duurzaamheid belangrijk en interessant? Ben je proactief en wil je verbeteringen realiseren? Vind je het leuk om medewerkers mee te nemen in de duurzaamheidstransitie? Kom bij ons stage lopen!

Werkzaamheden

Binnen APG zijn we doorlopend opzoek naar derdejaars student of vierdejaars/afstudeer studenten. Je komt te werken in een team van 3 collega’s die bezig zijn met het realiseren en aanjagen van de duurzaamheidsambitie van APG. De opdracht waarmee je aan de slag gaat, is afhankelijk van jouw interesses. Uiteraard is het mogelijk dat je met ons mee loopt, zodat je leert over duurzaamheid binnen een corporate bedrijf. Het is ook mogelijk dat je met je eigen voorstel aan de slag gaat tijdens deze stage.

Je werkzaamheden kunnen variëren van: 

  • Het opzetten en onderhouden van een netwerk van duurzame ambassadeurs.
  • Het initiëren en modereren van gesprekken in onze interne online community.
  • Het onderzoeken van de impact van Europese ESG wet- en regelgeving.

Zie je een uitdaging voor ons bedrijf in het vakgebied van jouw studie geallieerd aan duurzaamheid? Laat het ons weten!

Gewenste profiel

Als stagiaire ben je samen met een ervaren collega actief op het gebied van duurzaamheid.Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

  • In het derde of vierde (tevens laatste jaar) van hun hbo- of wo opleiding zit.
  • Het niet erg vindt om te reizen (naar ons kantoor in Amsterdam of bijeenkomsten van andere werkgevers door Nederland).
  • Affiniteit met duurzaamheid heeft.
  • Initiatief toont, proactief werkt en leergierig is.

Wat bieden wij

Hier ga je aan de slag

APG is een aantrekkelijke organisatie om voor te werken. Niet alleen door de prettige en collegiale sfeer, maar ook vanwege de mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een afwisselende stage waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken, maar waar je ook begeleiding krijgt. We bieden ook een stagevergoeding. Ons kantoor in Heerlen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.                                

De stage-opdracht vangt aan in september, kan in overleg eerder of later. Het aantal uren is ook in overeenstemming.

Voor pensioenuitvoerder APG gaat pensioen over mensen, leven en samenleven. Met zorgvuldig vermogensbeheer, pensioenadministratie, communicatie en advies wil APG meehelpen aan een leefbare toekomst waarin we welvaart en welzijn eerlijk en duurzaam samen delen. Voor huidige en toekomstige generaties. Voor nu, straks, en later.  APG zet zich in voor 4,7 miljoen mensen in Nederland. Daarom vinden wij het belangrijk om ook een afspiegeling te zijn van de Nederlandse maatschappij. Dat betekent dat APG streeft naar een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zichzelf kan zijn én waarin iemands unieke kwaliteiten omarmd worden. Als je kiest voor APG, kies je voor een baan waarin je bijdraagt aan een mooie toekomst. Solliciteer dus nu! 

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van de functie? Neem contact op met Loek Dalmeijer via: . Wil je meer weten over het proces? Neem dan contact op met de corporate recruiter Aisha Weerts via .

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Middelgroot (50-249)
  • Heerlen, Nederland