Nu solliciteren

Uitdagende commerciële MBO meeloopstage in Haarlem

Functie Commerciële stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je bezig met een MBO-opleiding in een commerciële richting en ben je op zoek naar een uitdagende stage bij het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent in Nederland? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven! dit bedrijf is namelijk per juni op zoek naar een stagiair(e) die ons account team kan ondersteunen.

Als stagiair(e) bij dit bedrijf krijg je de kans om de website te onderhouden, lead lijsten te maken, onze career consultants te assisteren en young professionals te zoeken en te selecteren voor onze klanten. Daarnaast ondersteun je ons team bij diverse andere werkzaamheden. We zijn op zoek naar iemand die proactief is ingesteld, niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen en zichzelf wil ontwikkelen in een commerciële omgeving.

Werkzaamheden

“Ik ben met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor alle klanten van dit bedrijf. Hierbinnen ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële werkzaamheden voor dit bedrijf en haar klanten, zo'n 80 multinationals, bijvoorbeeld KLM, Heineken, Mars, PepsiCo, maar ook alle grote banken en grote accountancy kantoren zoals ABN AMRO, ING, PWC en Deloitte. Ik help o.a. bij het vormgeven van een nieuwe website, maar ben ook dagelijks bezig met het vormgeven van campagnes en campagnematerialen voor klanten. Daarnaast help ik onze career consultants met het zoeken en selecteren van young professionals voor onze klanten.“  

Team

Je bent onderdeel van het team accountmanagers. Je werkt nauw samen met 12 andere collega's en je rapporteert direct aan de Senior Account Managers en SEO Strateeg, Eric Waterschoot. Eric is als externe web-optimization consultant in de lead van het dit bedrijf platform. Daarnaast heb je direct contact met de career consultants die jij ook af en toe ondersteund met activiteiten voor klanten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023