Commerciële (afstudeer)stage beschikbaar!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf biedt een geweldige commerciële (afstudeer)stage voor gepassioneerde en ambitieuze studenten die graag willen werken bij de grootste Europese motorfietsfabrikant. Dit bedrijf heeft een omzet van meer dan € 2,4 miljard en een team van meer dan 5000 medewerkers die zich inzetten voor het merk, globalisering, innovatie en medewerkers. Als stagiair(e) ben jij een belangrijk onderdeel van dit team.

Werkzaamheden

Als commerciële stagiair(e) draai je volwaardig mee in een jong en hecht team. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen sales project. Dit project zal gericht zijn op het onderzoeken en identificeren van nieuwe kansen in ons dealernetwerk. Ben jij een gemotiveerde teamspeler die graag werkt met cijfers en mensen enthousiast kan maken? Heb je interesse in motorfietsen en sales? Ben je sociaal en communicatief sterk? Dan is deze stage perfect voor jou!

Je krijgt de kans om je eigen sales project op te zetten en uit te voeren. Je zal dealers in heel Nederland actief benaderen en nieuwe zakelijke kansen monitoren. Daarnaast voer je markt- en concurrentieanalyses uit en ondersteun je bij de ontwikkeling van nationale verkoopstrategieën. Het is een geweldige kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en te werken aan een uitdagend en interessant project.

Gewenste profiel

Wij zoeken een stagiair(e) met een (HBO) Bachelor opleiding in bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of Ondernemerschap. Je hebt een communicatieve, flexibele en hands-on mentaliteit. Daarnaast beheers je de Engelse taal in woord en geschrift en heb je een zelfstandige en prestatiegerichte manier van werken. Het is belangrijk dat je graag presenteert voor groepen, zowel dealers als collega's. Passie en kennis van de motorsport is niet verplicht, maar na jouw stageperiode zal de passie opbloeien.

Wat bieden wij

Wat kun je van ons verwachten? Een geweldige kans om stage te lopen bij een wereldwijd succesvolle motorfietsenfabrikant. Je zult jezelf ontwikkelen en veel verantwoordelijkheid krijgen. Je krijgt de kans om een sales project uit te voeren en bij te dragen aan het succes van dit bedrijf. Daarnaast bieden we een stagevergoeding en een informele werksfeer met een hecht en jong team. De positie is per september beschikbaar (eerder in overleg) en betreft een fulltime stage.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Milsbeek, Nederland