Stage makelaardij bij dit bedrijf in Lelystad!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 104 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van makelaardij? Dan zou jij weleens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor de stageplek bij dit bedrijf!

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf bieden we een unieke kans voor stagiairs om hun studiekennis in de praktijk toe te passen. Wij zijn niet zomaar een makelaarskantoor; we zijn actief in diverse facetten van de makelaardij, waaronder de verkoop en verhuur van woningen, vastgoedbeheer en zelfs de realisatie van nieuwbouwprojecten en vakantiewoningen, zowel nationaal als internationaal. Met kantoren in Lelystad en Amsterdam, zijn wij toegewijd om het vak van makelaardij in twee dynamische markten te verkennen.

Gewenste profiel

  • Wat wij zoeken:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid;
  • Een actieve, commerciële en kwaliteitsbewuste instelling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Taalvaardig in Nederlands en Engels;
  • Kennis van Word, Excel en social media;
  • Proactiviteit en zorgvuldigheid zijn een must;

Wat bieden wij

Wij bieden een stagevergoeding, een goede werksfeer en uiteraard veel vakkennis.

Als stagiair bij Dop Makelaars krijg je de kans om met ervaren makelaars mee te lopen en hen te ondersteunen bij alle aspecten van het vak. Of je nu droomt van een carrière in vastgoed of gewoon wilt ontdekken wat de makelaardij te bieden heeft, bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Als dit klinkt als de uitdaging waar je naar op zoek bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om je interesse te delen. Laten we samen de wereld van de makelaardij verkennen!

Stuur je reactie naar bdop@dop.nl en we nemen contact met je op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Dop Makelaars

Dop Makelaars

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten en particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten als vakantiewoningen. Met name de expertise in het projectmatig verkopen en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen en second home projecten maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche. U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket: wij adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, het projectmanagement en het vastgoedbeheer.

Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, heeft u de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.