Stagiair Finance & Control (meewerkstage)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
    Op basis van 32 uur.
Taakomschrijving

Ter versterking van ons Finance team in Amsterdam zoeken wij een:

STAGIAIRE FINANCE & CONTROL (meewerkstage) – 32 uur in de week

Over Déhora

Déhora is al 35 jaar dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Wij helpen organisaties om op een effectieve, efficiënte en betekenisvolle manier met tijd om te gaan. Dit noemen wij tijdsintelligentie. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Ook hebben wij kantoren in Eindhoven, Antwerpen, Warschau, Praag en Dubai.

Werkomgeving

Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een ambitieus, betrokken en inclusief bedrijf, met aandacht voor elkaar. Déhorianen vieren de feestdagen die zij zelf belangrijk vinden door onze flexibele feestdagen en blijven in contact met hun collega’s op de regelmatig georganiseerde bijeenkomsten.

Werkzaamheden

Als stagiair bij Déhora draai je mee op onze Finance afdeling. Hier verricht je alle werkzaamheden, nationaal en internationaal, die nodig zijn om de financiën goed te verwerken. Je biedt ondersteuning bij de debiteuren- en crediteurenadministratie en project administratie. Je verwerkt kas en bank mutaties. Daarnaast behoort het afstemmen en controleren van het grootboek tot je takenpakket en assisteer je bij de maandafsluiting.

Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding een extra opdracht verricht, kijken we samen naar leerzame mogelijkheden met toegevoegde waarde voor beide partijen.

Gewenste profiel

  • Je bent een HBO student van de opleiding Finance & Control of vergelijkbare opleiding.
  • Je zit in het derde studiejaar.
  • Je bent gemotiveerd en leergierig.
  • Je bent communicatief sterk en werkt nauwkeurig.
  • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid.
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid.

Wat bieden wij

Wat biedt Déhora?

  • Eerst en vooral: een zeer zelfstandige en afwisselende stage in een dynamische organisatie met fijne collega’s. De stageperiode loopt van februari 2024 voor minimaal 5 maanden. Na het afronden van je stage geven wij jou (bij wederzijdse klik) de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie bij ons te blijven werken.
  • Je stagevergoeding bedraagt € 500,- bruto op basis van 32 uur per week. Tijdens de stage zal je begeleid worden door onze CFO.
  • Na het afronden van je stage geven wij jou (bij wederzijdse klik) de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie bij ons te blijven werken.
  • Je geniet veel vrijheid in je werk en krijgt de kans om de dingen op jouw manier te doen. We geven je graag de ruimte die je nodig hebt om uit te blinken!
  • Bij Déhora begeleiden wij al meerdere jaren stagiairs en dit doen wij met plezier! De stagiaires zijn werkzaam op meerdere afdelingen, waaronder Research, Marketing & Communicatie en Human Resources.

Enthousiast?

Spreekt onze stage jou aan en denk je dat je je thuis zou voelen in onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Felicia Moolhuizen (HR Stagiaire) te bereiken via 020-4044042.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Dehora Consultancy Group

Dehora Consultancy Group

Bij Déhora richten wij ons primair op het optimaliseren van Workforce Planning in organisaties. In organisaties waar Workforce Planning wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen. Een goede planning stuurt in hoge mate de resultaten van deze organisaties. Wij ondersteunen ze daarom op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een compleet pakket aan diensten.