Digital Marketing Stage beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Digital Marketing Stage
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een snelgroeiend internationaal georiënteerd virtual reality/augmented reality bedrijf met kantoren in Utrecht, Nederland en Keulen, Duitsland. Virtual Reality is een techniek waarmee je door middel van een bril een andere wereld in stapt. Augmented reality plaatst hologrammen in de werkelijke wereld.

Wij leveren aan onze klanten VR/AR hardware en services. We helpen bedrijven zoals Rituals, Coca Cola, Heineken en Douwe Egberts door middel van advies, excellente services en passende software.

Werkzaamheden

Als online marketeer ga je zorgen voor meer traffic, hogere conversies en lagere kosten. Je samen met je team per halfjaar, kwartaal en maand een strategie uit waarbij je kijkt hoe wij via advertenties, zoekmachine optimalisatie, online marketing campagnes, nieuwsbrieven en social meer rendement halen. Je leert alles over rankings, seo, sea, linkbuilding, content -en social media marketing. Je leert werken met diverse tools en technieken zodat je zelfstandig aan de slag kunt.

Gewenste profiel

HBO Marketing of een vergelijkbare opleiding

Minimale stageperiode: 20 weken, zo snel mogelijk

Beschikbaar voor 40-uur, waarvan 10 uur voor stageopdracht

Flexibel, zelfstandig en gedreven

Wat bieden wij

Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s

Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie

Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer

Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games, stagevergoeding en een gezellige vrijdag middag borrel met een biertap

Beschrijving team

VR Expert is een divers bedrijf bestaande uit marketing specialisten, een operations afdeling, developers, 3D artists en creatieve concept makers. De gemiddelde leeftijd ligt onder de 30, de sfeer is informeel, maar onze ambities zijn groot. Je zal starten op het kantoor in Utrecht waar je onderdeel wordt van het sales & marketing team.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

VR Expert

VR Expert
  • Elektronica, Componenten en halfgeleider productie
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland

VR Expert is Europa’s leidende leverancier van VR & AR hardware. Onze missie is om bedrijven te helpen met het succesvol implementeren van VR & AR hardware oplossingen gecombineerd met de juiste software.

Wij zijn sinds 2012 actief en hebben inmiddels 25 + experts, die meer dan vier talen spreken en werken vanuit kantoren in Nederland en Duitsland. Wij leveren wereldwijd maar hebben webshops voor Benelux, DACH en Frankrijk met het doel dit aantal binnenkort te verhogen en uit te breiden naar nieuwe markten.