(afstudeer)stage ICT support stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Staat een optimale klantbeleving hoog bij jou in het vaandel en ben jij degene die ervoor zorgt dat onze klanten de aandacht krijgen die ze verdienen? En zoek daarnaast je een stageplek met uitzicht op een vaste baan?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe stagiair(e) die wij zoeken!

Werkzaamheden

Tijdens jouw stageperiode ben je samen met het supportteam het eerste aanspreekpunt voor de klanten van dit bedrijf en help jij hen bij het aannemen, oplossen en beheren van soft- en hardware vragen. Om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven en de klanten  de juiste service te leveren heb je ook contact met collega's en  onze leveranciers.

Je werkt in een klein team dat naast jou uit drie andere gezellige én gedreven supportmedewerkers bestaat. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen gedurende je stage. Natuurlijk begeleiden we je waar nodig en leiden we je op om kennis op te doen van onze producten en werkwijze , wat je een vliegende start geeft om je opleiding succesvol af te ronden.

Gewenste profiel

  • Derde- of vierdejaars MBO of HBO-opleiding, richting ICT
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je durft initiatief te tonen
  • Een gezonde drive om jezelf en onze producten te blijven ontwikkelen
  • Je bent werkt graag samen met anderen om een oplossing te vinden
  • Woonachtig omgeving Alphen aan den Rijn

Wat bieden wij

Je komt te werken bij een succesvolle en dynamische organisatie, waar je deel zult uitmaken van een hecht team van ca. 45 enthousiaste en betrokken medewerkers. Wij geloven dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes! We besteden hier dan ook veel aandacht aan. Dat is dagelijks terug te zien in de vorm van vers fruit een potje pool, een wekelijkse borrel en leuke uitjes in binnen -en soms ook buitenland. Niet te vergeten dat je komt te werken bij de toonaangevende expertisepartij van Canon Benelux.

Over Docspro

Docspro levert intuïtieve, gepersonaliseerde en toekomstbestendige technologieën en diensten die organisaties in staat stellen om op een onderscheidende en innovatieve manier te communiceren met hun stakeholders. Docspro is sinds 1994 een toonaangevende leverancier van business software en services en is erkend specialist op het gebied van digitaliseren, transformeren en robotiseren van informatiegedreven processen.

Waarom je stage bij Docspro?

Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen werken voor het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staan.  

Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je werk serieus neemt en verantwoordelijk bent en bij een wederzijdse klik is er goede kans op een vaste baan

Solliciteer nu!

Zie jij het wel zitten om je stage bij Docspro te komen doen? Stuur dan nu je motivatie en CV naar Martin Schippers (HR-manager) via vacature@docspro.nl.

Heb je nog vragen over de stage? Neem dan gerust contact op met Patrick van Vulpen (Manager Customer Success) via +31 (0) 172 – 419 334.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Docspro

Docspro

Wij helpen onze klanten om allerlei processen die met informatie te maken hebben te automatiseren, te optimaliseren en te robotiseren. Hiervoor zetten we gespecialiseerde softwareoplossingen in én de specialistische kennis die wij zelf in huis hebben. Zo helpen we onze klanten flexibeler, slimmer en sneller werken.
Hoewel we flink gegroeid zijn de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf. Een bedrijf waar iedere medewerker telt, waar we elkaar kennen en waar samen werken aan het beste resultaat voor onze klant én plezier maken voorop staat.
Verantwoordelijkheid geven en nemen is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt bij ons vertrouwen en vrijheid, wij gaan er namelijk vanuit dat jij je stage serieus neemt en verantwoordelijk bent.