Nu solliciteren

Onsite Journey Stagiair gezocht!

Functie customer journey en content specialist
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Dit bedrag is gebaseerd op een 40-urige werkweek.
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zoeken we? Iemand die het leuk vind om met data bezig te zijn, verschillende projecten/taken tegelijkertijd kan oppakken en vooral iemand die het tof lijkt om zich samen met het team in de klant te verplaatsen!

Werkzaamheden

Als Onsite journey stagiair zorg je ervoor dat er relevante content en een logische customer journey is voor elke klant. Voor alle soorten producten die je kan kopen bij …m heb je een andere klantreis nodig – soms wil je kunnen filteren op kledingmaat, en soms op batterij capaciteit of voor welk dier de voeding geschikt is. Als dat filter dan op de site staat, wil je ook wel de goede producten te zien krijgen waarvoor je goede content nodig hebt. Elke winkel en elk schap hebben dus een andere en eigen aanpak zodat de …m klant precies kan vinden wat zij nodig hebben.  

Vanuit dit klantperspectief optimaliseer je schappen, werk je aan de vindbaarheid, probeer je de retouren of klantvragen te verminderen en beantwoord je de meer specialistische vragen over producten. In sommige winkels is inspiratie weer heel belangrijk, en soms informatie – in beide gevallen moeten de pagina’s opgemaakt worden en vooral ook goed geanalyseerd. Wat werkt er nou echt? Waar klikt de klant op en waar vooral ook niet?

Wat bieden wij

Bij …m werk je in een jong en dynamische bedrijf! Als onderdeel van ons team kun je een kijkje nemen in het grootste e-commerce bedrijf van Nederland. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding en werk je twee dagen op kantoor en drie dagen thuis.  Daarnaast heb je een vast aanspreekpunt voor begeleiding en ondersteuning. Er is zeker plaats voor gezelligheid binnen het team. Na het werk word er regelmatig nog met het team geborreld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023