Nu solliciteren

Stagiaire Marketing & Sociale Media gezocht in Den Haag

Functie Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 750
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alvast het werkveld betreden op gebied van Marketing & Sociale Media tijdens je studie? Pak dan de kans om stage te lopen bij onderwijsplatform NEDOP!

Werkzaamheden

Als stagiarie Marketing & Sociale Media ben jij mede-verantwoordelijk voor het reclamebordje van NEDOP. Jij zorgt ervoor dat wij meer naamsbekendheid krijgen, beter zichtbaar zijn en een positief beeld achterlaten bij ontmoeting. Het bedenken en schrijven van inhoud voor de communicatiekanalen is hierbij een kerntaak. Je krijgt de mogelijkheid om te werken voor meerdere dochterbedrijven.

Werkzaamheden Marketing:

Werkzaamheden Sociale Media:

Gewenste profiel

De activiteiten omvatten het creëren van algemene marketinginhoud (brochures, banners, posters en video's voor producten en diensten), het opstellen en onderhouden van de inhoud van onze websites en het onderhouden van activiteiten op sociale media met periodieke berichtgeving. De bedrijven behouden een professionele uitstraling om de producten de verdiende aandacht te verzorgen. Tijdens je werkzaamheden werk je aanvullend nauw samen met het team accountmanagement om maximale exposure voor de bedrijven en aangeboden producten te garanderen.

Wij zijn daarom op zoek naar iemand die de ambitie heeft om verantwoordelijkheid te nemen om onze marketingpraktijken in het bedrijf te behouden en te ontwikkelen. Wij zijn niet gebonden aan een startmaand en zijn hier dus flexibel in. Hoe eerder, des te beter.

Wat bieden wij

Je komt terecht in een dynamische organisatie die groeit en waarin je kunt meegroeien. Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een goede pen, staat open om in een team te werken, bent nieuwsgierig, creatief, kritisch en verder ook stressbestendig. Tevens uit je flexibiliteit en organisatievermogen zich in zelfstandig en doelgericht werk.

Wie zijn wij?

Nedop educatieplatform is een paraplu-organisatie en omvat Excellent Academy, Finaal Educatie, Mister Einstein en Smartie. Wij verlenen al 13 jaar diensten in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding, digitale ondersteuning en gepast lesmateriaal aan leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. Wil jij ons team komen versterken? En herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan nu direct via Indeed! Of maak gebruik van de link https://smartie.nl/sollicatieformulier/ Vergeet niet je motivatiebrief toe te voegen.

Bedrijfspresentatie

Excellent Academy

Excellent Academy verleent al 13 jaar diensten in de vorm van bijlessen, huiswerkbegeleiding, digitale ondersteuning en gepast lesmateriaal aan leerlingen van zowel het basis- als het voortgezet onderwijs.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023