Nu solliciteren

Uitdagende (meewerk)stage bij marktleider in verzekerings- en hypotheeksoftware!

Functie Stage Sales / Sales Operations
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Zoetermeer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Mei 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Bovengemiddeld
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een (meewerk)stage Sales / Sales Operations in Zoetermeer / Gouda? Wil jij in korte tijd veel leren en ons helpen met het verder professionaliseren van onze salesafdeling? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan vanaf juli, maar na de zomervakantie is uiteraard ook prima.

Wie zijn wij

dit bedrijf maakt met zo’n 65 ondernemende en enthousiaste collega’s software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs en is al ruim 40 jaar marktleider in Nederland. Grote kans dat wanneer iemand in je omgeving een hypotheek of verzekering afsluit, dat gebeurt met onze slimme software. We zijn momenteel volop aan het groeien en druk bezig onze propositie aan te scherpen om ons marktaandeel nog verder te vergroten.

Werkzaamheden

Samen met onze sales collega’s gaan we werken aan een zo soepel mogelijk verlopend sales traject, waarin sales de juiste tools op de juiste plek kan vinden om succesvol te kunnen zijn. Van het binnenhalen van een lead tot het eenvoudig uitsturen van een quote en van het binnenhalen van een digitale handtekening tot zorgen voor sluitende cijfers. Alles komt bij elkaar en wordt gefaciliteerd bij Sales Operations: Wij vormen het hart van de salesorganisatie en zijn de schakel tussen Sales, Marketing en Finance.

En jij gaat ons helpen om dit proces nog beter te maken en helpt ons de juiste keuzes te maken wanneer het gaat over inrichting en implementatie van tools voor onze sales collega’s. Je gaat met je sales collega’s in overleg om te weten wat er speelt, je test en configureert tooling en brengt nieuwe inzichten en ideeën in. Daarnaast zul je de schakel gaan vormen tussen Marketing en Sales, zodat beide afdelingen nog beter met elkaar verbonden worden.

Gewenste profiel

Het werkgebied van Sales Operations is dynamisch, projecten volgen elkaar in rap tempo op en elke dag is anders. Het is dus van belang dat je van verandering houdt en met meerdere dingen tegelijk bezig kunt zijn. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, leergierig en kun je jezelf vastbijten in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Je gaat door waar een ander stopt. 

Wat opleiding betreft zou je bijvoorbeeld Commerciële Economie, Small Business & Retail Management of (Technische) Bedrijfskunde kunnen studeren, maar belangrijkste is dat je affectie hebt met sales en marketing en liefst software.  En natuurlijk de drive om beter te worden. Breng je dat mee, dan regelen wij de rest.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-5-2023