Nu solliciteren

Meewerkstage Mechatronica MBO4

Functie Production Engineer Laboratorium apparatuur
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Opgedeeld in een een bruto stagevergoeding en een onbelaste reiskostenvergoeding
Stagevergoeding € 350 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling en productie van laboratorium analyse apparatuur voor het meten van  zwavel, chloor en stikstof verbindingen in oa. allerlei soorten brandstoffen en aanverwante (tussen)producten. Voor de productie van onze analyzers en modules maken wij gebruik van diverse componenten zoals plaatwerk, glaswerk, koppelingen, tubings en electronica onderdelen welke door toeleveranciers worden aangeleverd. De assemblage van onze apparatuur is vaak maatwerk.

Werkzaamheden

Assembleren van laboratorium analyzers en  functioneel testen van geassembleerde onderdelen binnen de analyzer mbt temperatuur en elektronische meet apparatuur. Het samenstellen van sub-onderdelen nodig voor de assemblage van de analyzers en melden/registeren van eventuele onvolkomenheden tijdens assemblage.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Werken in een dynamisch technisch bedrijf waar volop toekomst mogelijkheden liggen om mee te werken aan het verder ontwikkelen en maken van een kwalitatief hoogwaardige laboratorium analyse appartuur producten.

TSHR BV

TSHR BV is een jong en dynamisch bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in the ontwikkeling, productie en verkoop / service van zwavel, stikstof en chloor analyzers voor laboratoria binnen met name de raffinaderijen en commerciele laboratoria binnen de petro(chemie) markten. TSHR BV is gevestigd in de Spaanse polder in Rotterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023