Nu solliciteren

Stagiair Marketing en Communicatie (32-40 uur) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Groningen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vacature Stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij een creatieve HBO of WO student, een initiatiefnemer en op zoek naar een plek om kennis op te doen maar ook om te delen? Dan hebben wij een perfecte stage/mee werkplek voor je!

Het bedrijf

Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega’s in een gezonde mix van projectaansturing, design en gesegmenteerde development skills. We hebben focus op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen andere creatieve online- of softwareprojecten absoluut niet. Zo willen we onze klanten ook bedienen bij online marketing en SEO vraagstukken. Hiermee kunnen we het complete E-Commerce plaatje voor onze klanten inkleuren.

Werkzaamheden

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen met de online marketing activiteiten. Hierbij moet je denken aan het maken van organische optimalisaties van onze website, het maken van een content kalender en bijhouden van social media posts. Daarnaast kan je ook aan de slag voor onze klanten met het maken van organische optimalisaties of advertentiecampagnes. Tijdens deze stage krijg je de vrijheid om als online marketeer aan de slag te gaan voor gave modelabels en grote webshops.

Gewenste profiel

Zie jij jezelf in bovenstaande rol? Dan bieden wij je graag een gezellige werkplek in een superleuk team aan. Je werkuren zijn in overleg en natuurlijk krijg je een maandelijkse stagevergoeding.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een korte motivatie op naar hr@e-tales.nl t.a.v. Leontien Hartholt. Wil je eens bellen of een videogesprek? Dat mag natuurlijk ook. Neem dan contact op met 050-2112727 en vraag naar Leontien.

e-Tales

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een tof techbedrijf in Groningen? Solliciteer dan bij ons. We bieden een superleuke stageplek aan, met veel vrijheid, stagevergoeding, leuke collega's en oh ja, je leert ook nog wat ;-) Wij zijn een 12 jaar oud, groeiend ontwikkelbedrijf met 10 collega’s in een gezonde mix van projectaansturing, design en gesegmenteerde development skills. We hebben focus op het ontwikkelen van applicaties en modules voor e-commerce, maar schuwen andere creatieve online- of softwareprojecten absoluut niet. Zo zijn we naast het ontwikkelen van toepassingen voor e-commerce ook bezig met het toepassen van diverse complexe AI- en Machine Learning concepten en bouwen we aan een nieuw platform voor de woningmarkt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.