Investment en data analist stage beschikbaar in Rotterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 20 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 600 per maand
Taakomschrijving

Binnen dit bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde Investment Analyst stagiair om ons team te versterken. In deze functie werk je nauw samen met het management team om investeringskansen te analyseren en te beoordelen.

Werkzaamheden

  • Analyseren van de vastgoedmarkt en het beoordelen van de haalbaarheid van nieuwe co-living ontwikkelprojecten
  • Opstellen van investeringsmemorandums om ons bedrijf te presenteren aan potentiële investeerders en hen te informeren over de beleggingsmogelijkheden
  • Identificeren van potentiële investeerders of partners en due diligence uitvoeren om te bepalen of ze geschikt zijn voor samenwerking met dit bedrijf
  • Onderhouden van communicatie met partners en investeerders
  • Onderzoeken van de potentie van coliving in buitenlandse steden

Gewenste profiel

  • Je doet een relevante opleiding op academisch niveau, bij voorkeur in Econometrie, Bouwkunde, Economie, Finance of (Technische) Bedrijfskunde
  • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels
  • Je hebt een intrinsieke motivatie voor vastgoed en vastgoedbeleggingen
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en werkt nauwkeurig
  • Je bent proactief en assertief met een intrinsieke motivatie om processen te verbeteren en met nieuwe ideeën te komen
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week, bij voorkeur 5 dagen voor een periode van minimaal 6 maanden.
  • Je bent woonachtig in Rotterdam of omstreken

Naast deze kwalificaties is het bovenal belangrijk dat je past binnen het team, de filosofie en de cultuur van dit bedrijf. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je gedreven, ambitieus en resultaatgericht en koppel je dit aan plezier in je werk en een gezonde dosis humor en nuchterheid.

Wat bieden wij

Over dit bedrijf dit bedrijf is een technologie gedreven vastgoed startup die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van co-living appartementen voor jongeren. We hanteren daarbij een zogenaamde ‘end-to-end approach’, waarbij we het vastgoed kopen, verbouwen, verhuren en beheren. Met deze aanpak hebben we een maximale invloed op de ervaring van onze gebruikers. We creëren hoogwaardige appartementen die vrienden met elkaar kunnen delen, terwijl we tijdens hun verblijf we een geweldige service bieden. Daarnaast maken we wonen in het centrum van grote steden betaalbaar voor studenten en jongvolwassenen.

dit bedrijf streeft ernaar om de best mogelijke service te verlenen met een persoonlijke benadering. Waar mogelijk, worden processen gedigitaliseerd of geautomatiseerd om het gebruiksgemak te vergroten. Onze ambitie is om een ‘love brand’ te worden op het gebied van co-living in Europa. Binnen dit bedrijf spreken we over members (en niet over huurders), omdat we meer bieden dan een woning. Members krijgen toegang tot exclusieve events en een actieve community van mensen die in dezelfde levensfase zitten.

Het is onze doelstelling om in 2023 minimaal 2 gebouwen van minimaal 5.000 m2 aan te kopen in Rotterdam. In de huidige fase focussen we ons op Rotterdam, om vanaf volgend jaar de stap te maken naar de andere vier grote steden in Nederland. De logische vervolgstap daarna is groeien naar het buitenland.

Wat we bieden Binnen dit bedrijf krijg je de kans om onderdeel te worden van gedreven team van jonge mensen. Jouw inzet levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van een snelgroeiende startup. Je zal uitgedaagd worden om buiten de lijntjes te kleuren, nieuwe ideeën uit te voeren op jouw vakgebied en de ontwikkeling van een startup van dichtbij meemaken.

dit bedrijf streeft ernaar om de beste co-living provider van Europa te worden. Dat lukt alleen met een gedreven en gepassioneerd team. We zetten in op een sterke, open en positieve cultuur, waarbij iedereen veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid krijgt. Zo is er ruimte om te werken waar en wanneer jij dat wilt. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld niet gewerkt met een vast aantal vrije dagen maar kun je hier in overleg met de andere teamleden naar eigen inzicht invulling aan geven. Persoonlijke en professionele groei staan centraal binnen dit bedrijf. Daarom is er voor iedereen een jaarlijks ontwikkelbudget waaruit naar eigen inzicht trainingen en opleidingen kunnen worden gevolgd. Verder is er de nodige aandacht voor teamuitjes, de dagelijkse lunch met elkaar, maar bijvoorbeeld ook vrijwilligerswerk wat op maandelijkse basis met elkaar wordt gedaan.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Makelaardij / vastgoed
  • Micro (1-9)
  • Rotterdam, Nederland