Nu solliciteren

Ontwerpers en creatieve vakmensen gezocht voor een te gekke stage in Haarlem

Functie Productontwikkelaar / Creatief vakman / Lasersnijder
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Wij geven altijd een stagevergoeding, het bedrag is afhankelijk van het opleidingsniveau en de werkuren.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jonge onderneming actief in het ontwerpen en realiseren van 2D en 3D producten gemaakt met lasersnijden. Wij bieden de ideale stage om meer te weten te komen over lasersnijden en -graveren, van tekening tot product. Maak kennis met de mogelijkheden van onze machines en combineer jouw vakkennis met deze digitale 'maak' techniek.

Wat kun je bij ons komen doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student die ons team komt versterken als ontwerper, tekenaar en productie medewerker. Je houdt je bezig met het laserklaar maken van tekeningen voor onze klanten, het bedienen van de lasersnijders, eventuele nabewerking en het bedenken + ontwikkelen van nieuwe producten. Dit doe je onder goede begeleiding, afgestemd op jouw leerdoelen.

Wij bieden:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Snijmeesters

Snijmeesters v.o.f. is een jonge onderneming actief in het ontwerpen en realiseren van 2D en 3D producten gemaakt met lasersnijden. Opgericht in 2014 door Maarten van Dam en Sylvester Lommelaars. Met als achtergrond respectievelijk architect (TU Delft) en werktuigbouwkundige (HvA) is er een ruime ervaring op het gebied van lasersnijden, ontwerpen en ‘dingen maken’. Snijmeesters staat voor een hoge kwaliteit laserservice met snelle levertijd. Het hart van de onderneming bestaat uit twee zelfgebouwde lasersnijders. Hierdoor is er veel kennis in huis over de capaciteiten van de machines en kan er gemakkelijk worden ingespeeld op de ontwikkelingen binnen de markt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024