Nu solliciteren

Uitdagende hbo-meeloopstage bij … in Ede

Functie Hbo-meeloopstage marketing & communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Ede, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij toe aan een uitdagende en afwisselende stage in de (online) marketing en communicatie? Wil jij werken in de snelst groeiende branche én de e-commercemarkt verder helpen? Mis niets van de trends en ontwikkelingen binnen deze branche en solliciteer vandaag nog bij …!

Werkzaamheden

Een dag op de marketingafdeling van … is nooit hetzelfde! Als stagiair heb je namelijk verschillende werkzaamheden. Zo voer je onder andere ook werkzaamheden uit voor het educatieplatform Thuiswinkel e-Academy. Ook kijken we naar jouw talent en ambities. Er is voldoende ruimte om te ontwikkelen. Als stagiair bij … ontdek je wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je meer over zou willen leren.

Bij het ondersteunen van ons team horen onder andere de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. 

Bij Thuiswinkel.org helpen we (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers succesvol te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen met verschillende keurmerken, Thuiswinkel Reviews, juridische tools en advies, belangenbehartiging, (markt)onderzoek, kennisplatform ShoppingTomorrow en educatieplatform Thuiswinkel e-Academy. Hierdoor maken wij met onze enthousiaste teams de online markt in Nederland elke dag een stukje beter.

Wil jij werken bij een jong en dynamisch bedrijf waar voldoende ruimte is om je te ontwikkelen? Wil jij ons nieuwe talent worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is een jonge dynamische belangenvereniging voor webshops en uitgever van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. We behartigen de belangen van meer dan 2200 webshops, bevorderen het vertrouwen in kopen op afstand bij de consument en versterken het imago van e-commerce. Wij vertegenwoordigen de e-commerce branche op nationaal en internationaal niveau en stimuleren kennisdeling op het gebied van e-commerce.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024