Nu solliciteren

Digital Designer @ dit bedrijf

Functie Digital designer/mulit media designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Je krijgt een passende stagevergoeding.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een tech savvy wijsneus met een passie voor digitale tools? Vertaal jij op creatieve wijze theoretische concepten naar aantrekkelijke digitale content? Heb jij affiniteit met het maken en bewerken van (interactieve) digitale content en krijg jij energie van digitale vormgeving? Houd je daarnaast van afwisseling en projectmatig werken? Dan ben jij de digitale & creatieve wijsneus die wij zoeken!  

Wie zijn wij?
dit bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau dat digitale leeroplossingen maakt. Dit bedrijf vergroot de impact van leer- & ontwikkeltrajecten door een optimale inzet van digitale tools en leerapps. We zijn een jonge & ambitieuze startup, we houden van hard werken, veel lol maken en spelletjes spelen tussen de bedrijven door. De vrimibo staat zeer hoog in het vaandel!  

Do we match?
Wij zijn op zoek naar een iemand die als onderdeel van het dit bedrijf team actief mee wil werken aan het ontwerpen, produceren en (grafisch) vormgeven van digitale leeroplossingen, leerapps en digitale content voor verandertrajecten van onze klanten.

Werkzaamheden

Je draait mee in alle aspecten van het ontwikkelen van content in online leeroplossingen, zowel op het gebied van content creatie, design & productie. Denk hierbij aan:  

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Mogelijkheid tot vast dienstverband: Bij dit bedrijf hechten we waarde aan getalenteerde en gemotiveerde teamleden. Afhankelijk van de prestaties en fit binnen ons team bestaat er mogelijk de kans op een vast dienstverband na de stage.

Je wordt fulltime begeleid door een van de oprichters en geniet van een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden binnen een professionele startup.

Zie jij het zitten om in startup aan de slag te gaan, waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt? Dan kunnen wij niet wachten om met jou in gesprek te gaan! Neem snel contact met ons op of stuur direct een originele motivatie naar info@t-wise.nl

T-wise

T-wise is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van digitale leeroplossingen. T-wise vergroot de impact impact van leer- & ontwikkeltrajecten door een optimale inzet van digitale tools en leerapps.
We zijn een jonge & ambitieuze startup, waar we houden van hard werken, veel lol maken en spelletjes spelen tussen de bedrijven door. De vrimibo staat zeer hoog in het vaandel!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024