Nu solliciteren

HBO-stagiaire E-Commerce marketing

Functie Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almelo, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een online kleding drukkerij in Almelo. Sinds 2019 leveren wij bedrukte kleding aan ondernemingen in Twente. Sinds 2020 is ons webshop online waardoor wij bedrukte kleding leveren aan heel Nederland en België. Met ons uitgebreide assortiment en een sterke aanwezigheid op verschillende online platforms, streven we ernaar om onze klanten een naadloze en boeiende online winkelervaring te bieden. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste Stagiaire!

Werkzaamheden

Taken en verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Gewenste vaardigheden en kwalificaties:

Wat bieden wij

Wat wij bieden:

Hoe te solliciteren:

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag praktijkervaring opdoen binnen marketing en communicatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@freshpaper.nl. Vermeld in het onderwerp van de e-mail "Sollicitatie HBO-stagiaire Media, Informatie en Communicatie". We kijken uit naar je sollicitatie!

Bedrijfspresentatie

TextieldrukShop

Textieldrukshop is een online kleding drukkerij in Almelo. Sinds 2019 leveren wij bedrukte kleding aan ondernemingen in Twente. Sinds 2020 is ons webshop online waardoor wij bedrukte kleding leveren aan heel Nederland en België. Met ons uitgebreide assortiment en een sterke aanwezigheid op verschillende online platforms, streven we ernaar om onze klanten een naadloze en boeiende online winkelervaring te bieden. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024