Nu solliciteren

Content Marketing Stage Den Bosch (wil jij Content Marketeer worden?)

Functie Content Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Bosch, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking €300,- o.b.v. 40 uur voor meewerkstage. €400,- o.b.v. 40 uur voor afstudeerstage.
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een SEO-bureau in Den Bosch dat zich specialiseert in lokale en internationale SEO, conversie-optimalisatie (CRO), content marketing, (web)techniek en domein autoriteit (linkbuilding).

Plat gezegd: we zijn dus dagelijks bezig om meer geld te verdienen voor onze klanten door hun websites vindbaar te maken binnen Google en deze te optimaliseren op het gebied van techniek, content en structuur. We werken hierbij veel voor e-commerce-klanten in de fashion of interieurindustrie, maar richten ons ook op de reisbranche, food-sector en andere dienstverleningen, zoals carrièrecoaching en botenverhuur. 

Met 6 specialisten en nog 1 of 2 andere stagiair(e)s kom je in een jong (24-35 jaar) en snelgroeiend team van marketeers terecht. Is SEO of content marketing na je stage helemaal je ding geworden? Dan bieden we je de kans om ons team te versterken als junior online marketeer!

Werkzaamheden

We leren je alles wat je moet weten over SEO en hoe goede content marketing daarbij helpt. Onder begeleiding van een ervaren content specialist, voer je dagelijks diverse werkzaamheden uit. Deze bestaan bijvoorbeeld uit: 

Naast je werkzaamheden als SEO specialist / content marketeer, kun je ook ervaring opdoen binnen andere expertises van online marketing, zoals linkbuilding, conversieoptimalisatie of webtechniek.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Word jij enthousiast van online marketing, wil je meer weten over SEO en ga je graag aan de slag met SEO. Solliciteer dan nu voor de unieke stage! Creativiteit wordt beloond ;)

Bedrijfspresentatie

Dok Online

Dok Online is een online marketing bureau in Den Bosch, gespecialiseerd in SEO en SEA. Dat betekent dat wij andere bedrijven helpen hoger te ranken in Google, zodat ze meer inkomen genereren via de website.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024