Nu solliciteren

Uitdagende HR meewerkstage MBO 4/ HBO niveau in omgeving Amersfoort

Functie HR meewerkstage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Terschuur, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een stage voor jouw opleiding HRM, (personeels-)administratie of een studierichting die hier verwantschap mee heeft ? Zoek dan niet verder, maar lees verder!

dit bedrijf is een ambitieuze groep van specialisten op het gebied van geodesie, maatvoeren, industriële precisiemetingen en overige geo gerefereerde vraagstukken, zoals GIS. Wij richten ons op zowel de Nederlandse als internationale markt.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar stagiaires (m/v) die onze HR afdeling komt ondersteunen. Je maakt tijdens de stage deel uit van het HR team en je gaat alle in en outs leren van de afdeling en ook zelf doen. Binnen de taken is er veel diversiteit en ruimte voor jouw input, geen een dag zal hetzelfde zijn.

Je zult onder andere bezig zijn met de volgende taken:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij ons team versterken!

Prisma Groep B.V.

De Prisma Groep is een ambitieuze groep van internationale specialisten op het gebied van geodesie, industriële precisiemetingen, constructieve- en maritieme maatvoering en overige geo-gerefereerde vraagstukken zoals GIS. Met circa driekwart-eeuw ervaring in het verzamelen, verwerken en analyseren van data voorzien wij onze relaties van informatie met behulp van geavanceerde technologie. Vandaag de dag gebruiken onze klanten uit uiteenlopende sectoren onze diepgaande kennis en geavanceerde analyses om accurate beslissingen te kunnen nemen.

Door gebruik te maken van de nieuwste high-tech instrumenten voor het inwinnen van data, waaronder Leica P2 mobile scanner, Leica Backpack scanner, Leica Drone, Leica P40/P50 scanners, RTC 360 scanner, Leica TS16 total station en Leica GS18 (I) GPS is de Prisma Groep een zeer gerenommeerde speler. Wij vertalen data naar concrete informatie. Informatie die cruciaal is voor de aanleg en/of onderhoud van ons wegennetwerk, tunnels, viaducten, bruggen, het spoorwegnetwerk en waterwegen. Maar ook voor de aanleg van een windmolenpark, het transport op zee van een kolossaal boorplatform of een industriële constructie, het behoort allemaal tot het vakgebied van onze ervaren specialisten. Maar natuurlijk maken ook de bouw van kantoorgebouwen, bedrijfshallen en woningbouw onderdeel van het vakgebied van de Prisma Groep.

Daarnaast verzamelen wij informatie voor het vullen van databases die helpen onze leefomgeving veiliger, prettiger en leefbaarder te maken. De verzamelde data kan geleverd worden in de vorm van (digitale) tekeningsbestanden, grafieken, 3D pointclouds of zelfs als realtime data presentatie. De manier van rapporteren wordt altijd afgestemd met de wensen van de opdrachtgever.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024