Nu solliciteren

(Afstudeer)stage bij dit bedrijf

Functie Marketing en sales stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je bijdragen aan een beter Nederland? Kennismaken met een strategisch onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in de publieke sector? Is het antwoord twee keer ja? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken een Marketing en Sales stagiair die wil meehelpen met het opzetten en uitdenken van onze aangescherpte propositie in Nederland.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Als Stagiair Marketing en Sales werk je actief om dit bedrijf in Nederland nog beter op de kaart te zetten. Dat doe je door mee te denken en mee te werken aan concrete marketing campagnes. Denk aan gerichte marketing- en salesacties die gericht zijn op een specifieke doelgroep.

De taken variëren van marktonderzoek tot het meedenken en uitvoeren van een ludieke campagnes. Naast actiematige campagnes help je mee om de diverse kanalen structureel te verbeteren. Denk aan social media kanalen, website en e-marketing. Aangezien we een aantal nieuwe proposities hebben ontwikkeld, kun je ook strategisch meedenken. Hoe zetten we deze het best in de markt?

Gewenste profiel

Wat breng je mee?

Als stagiair ben je van nature nieuwsgierig. Je krijgt veel ruimte, dus je staat stevig in jouw schoenen en werkt goed zelfstandig.

Onze wensen:

Wat bieden wij

Wat kan je van ons verwachten?

Meer informatie over Birch kun je vinden op www.birch.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marc Bloemendaal per telefoon (06 – 2887 8703) of per e- mail (marc.bloemendaal@birch.nl).

We zien uit naar je komst!

Birch

Wij geloven dat mensen en organisaties krachtiger worden door kennis en ondernemerschap te verbinden.
Birch zet zich in voor betere samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven, waardoor zij samen bijdragen aan het oplossen van economische en maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door onderzoek, adviestrajecten en kwartiermakerschap. Bijvoorbeeld door universiteiten en hogescholen te helpen een kenniscentrum vorm te geven samen met bedrijven, of door advies uit te brengen aan overheden in een regio over hun strategische agenda.
Het werkterrein van Birch is breed: van regionale clusters tot internationale R&D netwerken, van Regio Deals tot quantum of AI. Onze werkwijze is uniek in de verbinding die wij zoeken met wetenschappelijke kennis en daarnaast ons scherpe oog voor de werking van een samenwerking en belangen die daarin een rol kunnen spelen. Op meerdere terreinen behoren we tot de top drie in de adviesmarkt zoals rond arbeidsmarkt, vernieuwing in het beroepsonderwijs en regionale innovatie.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024