Nu solliciteren

Uitdagende marketing en communicatie stage bij kringloopbedrijf RataPlan in Heerhugowaard

Functie Marketing en communicatiemedewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Heerhugowaard, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een supertoffe, leerzame stageplek op het gebied van Marketing en Communicatie? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Heb jij een vlotte pen, gevoel voor design en is communicatie helemaal jouw ding? Vind je kringloopwinkelen daarnaast leuk en/of lijkt de branche je interessant? Kom dan vooral eens op gesprek.

Werkzaamheden

Jij houdt je samen met ons bezig met de on- en offline campagnes van dit bedrijf. Samen met je collega’s ben je o.a. verantwoordelijk voor onze social media, de website en webshop, media-uitingen zoals persberichten en advertenties. Ook doe je onderzoek naar de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Marketing en Communicatie. Je kunt veel van ons leren, maar wij leren ook graag van jouw expertise en ervaring.

Gewenste profiel

Jij bent een enthousiaste en initiatiefrijke HBO of WO-student(e) met kennis van  Marketing / Communicatie / Media. Van samenwerken krijg jij energie. Creatieve teksten schud jij zo uit je mouw en je hebt affiniteit met online marketing en social media. Je bent beschikbaar **vanaf januari/februari**voor minimaal 5 à 6 maanden, 4 dagen per week. Als je ervaring hebt met Adobe InDesign is dat handig, maar dit is geen vereiste.

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt jou een leerzame omgeving in een duurzame organisatie. Je kunt jezelf in deze stage sterk ontwikkelen en krijgt een kijkje in onze keuken van Marketing en Communicatie. Jouw werkplek is op het centraal bureau in Heerhugowaard, je krijgt een stagevergoeding en je hebt leuke collega’s (echt waar, beloofd). Daarnaast breiden wij als organisatie steeds verder uit. Wij blijven ons ontwikkelen en jij kunt als stagiair hier een fantastische bijdrage aan leveren. Tot slot is er ruimte voor eigen initiatief en een school- of afstudeeropdracht.

Als je dit leest dan ben jij misschien de stagiair(e) waar we naar op zoek zijn! Past deze vacature bij jou? Stuur dan een E-mail met je CV en een motivatiebrief naar \e.zentveldt@rataplan.nl of bel 06-24874649

Bedrijfspresentatie

Stichting RataPlan

RataPlan heeft 34 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. RataPlan kan zich niet alleen de leukste, maar ook de grootste kringloopketen van Nederland noemen. De kringloopwinkels hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast biedt RataPlan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik.

Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu. Want samen met jou geven wij mens en milieu een tweede kans. Zorgen wij voor meer werkgelegenheid, hergebruik en een schonere wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024