Nu solliciteren

Uitdagende functie Beheerder Vastgoedprojecten / Administrateur

Functie Vastgoed Beheer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

dit bedrijf behoort tot één van de meest toonaangevende producenten en exporteurs van tuinmeubelen met een uitgebreid klantenbestand in zowel binnen- als buitenland. Met haar eigen productiefaciliteiten in Vietnam is dit bedrijf in staat om aan iedere vraag te voldoen volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires.

dit bedrijf heeft ook een vastgoedtak, waarbij het verhuren en beheren van bedrijfsvastgoed tot de hoofdtaak behoort. Voor deze discipline zoeken wij een Administrateur / Beheerder Vastgoedprojecten

Werkzaamheden

Je houdt je bezig met het inrichten, beheren en uitvoeren van de administratie rondom het vastgoed maar bent ook degene die zaken regelt en organiseert, rondom het vastgoed. Een kleine greep uit de werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar studenten die de opleiding volgen richting Vastgoed\Management\Finance.

Wat bieden wij

Vragen en sollicitaties mag verstuurd worden naar mustafa@eurofar.nl en eventueel bereikbaar op telefoonnummer 013 544 61 93.

Eurofar International B.V

Wij zijn actief bezig met het vinden en aankopen van bedrijfsvastgoed i.v.m. voorraadbeheer. Er wordt gezocht naar objecten (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) die als functie hebben om de voorraad op te slaan en een bijdrage leveren aan de strategische uitgangspunten die wij op het moment voor ogen heeft.

Processen waar de student een actieve en gewaardeerde bijdrage in kan leveren zijn: het bezighouden met selectiecriteria, het bestuderen van bestemmingsplannen, het zoeken naar aantrekkelijk bedrijfsvastgoed, en beheer van het huidig onroerend goed. Eveneens zal de student bijdragen aan het omzetten van gegevens tot bruikbare management informatie ten behoeve van het management van het bedrijf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024