Nu solliciteren

Sales Stagiair In Amsterdam

Functie Sales stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amstelveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons:

We zijn een dynamisch, enthousiaste en inclusieve B2B SaaS startup. Een goede teamspirit en het creëren van blije klanten met een tof product is voor ons het allerbelangrijkst.

Bij dit bedrijf weten we als geen ander hoe de wereld van interieurproducten draait. Uit eigen ervaring weten we hoe uitdagend, tijdrovend en frustrerend het verwerken van productspecificaties kan zijn voor zowel bestaande als nieuwe interieur collecties. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die het overgrote deel van het handwerk automatiseert en slimme verrijkingen toevoegt. Dit geeft ruimte voor meer creativiteit en daar dragen we graag aan bij. Dit bedrijf is daarmee de eerste SaaS-oplossing voor het structureren, converteren én verrijken van interieur data. We noemen dit: Disrupt by creating structure. En dit willen we met zoveel mogelijk relevante partijen delen en hen ervan overtuigen om mee te gaan in ons ecosysteem om de meubelbranche vooruit te brengen.

Your Mission:

Knallend aan je carrière beginnen?! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Stagiair om ons team te komen versterken bij dit bedrijf, een dynamische en groeiende B2B SaaS-startup. Ben jij gepassioneerd over verkopen, en hou jij van het uitdagen van bedrijven om onze innovatieve producten te gebruiken? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou!

Als Sales Stagiair bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten en hen te overtuigen van de waarde van onze innovatieve SaaS-oplossing voor de meubelbranche. Je houdt ervan om actief te werken aan leadgeneratie en proactief te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ons product te verkopen. Met jouw 'can-do' attitude en ongeremde energie ben jij niet bang om uitdagingen aan te gaan en te experimenteren met verschillende sales strategieën.

Als sales stagiair werk je nauw samen met ons marketingteam om onze reputatie als thought leader op het gebied van innovatie in de meubelbranche te versterken. Je voelt de vrijheid om te experimenteren, bent initiatiefrijk en je groeit door successen te halen én fouten te maken. Daarnaast ben je een teamspeler die waarde komt brengen en spar je met het team om successen te realiseren voor onze partners.

Werkzaamheden

Wat kun je van ons verwachten?

Als Sales Stagiair bij dit bedrijf krijg je de kans om ervaring op te doen bij een dynamische en inclusieve B2B SaaS-startup. Je werkt in een bruisende start-up omgeving waarin veel ruimte is voor eigen keuzes, te leren én impact te maken. Daarnaast bieden we een fijne werkomgeving met gezamenlijke lunches, competities rondom de voetbaltafel en regelmatige borrels om successen te vieren. Ook ontvang je een passende stagevergoeding en inspirerende begeleiding om te groeien als persoon.

Gewenste profiel

Wat we van je verwachten:

Wat bieden wij

Interesse?

Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar eric@decodata.io

Decodata

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024