Nu solliciteren

Uitdagende HBO Online Marketing stage bij dit bedrijf in Breda!

Functie Uitdagende HBO Online Marketing stage bij dit bedrijf in Breda!
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vind jij de dynamische wereld van online marketing ontzettend interessant en ben jij op zoek naar een leuke stageplaats in Breda? Dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 februari 2024 (eerder of later in overleg) hebben wij ruimte voor een derdejaars hbo meewerk stagiair(e) die ons gezellige team komt versterken.

Werkzaamheden

Je ondersteunt onze online marketeers met hun dagelijkse werkzaamheden zoals het verhogen van domein autoriteit door middel van linkbuilding. Ook ondersteun je de Google Ads experts met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van diverse campagnes. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw eigen toegewezen websites te analyseren, beheren en verbeteren. Dit doe je in de vorm van het doorlopen van SEO processen en het schrijven van content. Met jouw kennis en frisse blik kom jij met ideeën en verbeteringen.

Tot slot krijg je natuurlijk voldoende ruimte voor het uitvoeren van jouw stageopdracht vanuit school. Tijdens jouw stage krijg je goede begeleiding en afhankelijk van je prestaties bouwen we je verantwoordelijkheden steeds verder uit.

Werkzaamheden op een rijtje

Gewenste profiel

Je herkent jezelf in de volgende beschrijving:

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en cv t.a.v. Indy Witte naar i.witte@roipartners.nl, zodat we je snel uit kunnen nodigen voor een kopje koffie!

Acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ROIpartners

ROIpartners is een jong en dynamisch online marketing bureau. Wij zetten onze expertises in om samen met jou het maximale rendement uit je investering te halen. Met onze resultaatgerichte en proactieve werkwijze helpen we jou je concurrenten enkele stappen voor te blijven.

In 2013 werd ROIpartners opgericht door Giel en René en na bijna zes jaar in Kaatsheuvel zijn we naar onze huidige locatie in Breda verhuisd. Versterkt met vijf specialisten op het gebied van SEO, SEA en content marketing vormen we een hecht team dat snel met jou schakelt wanneer dat nodig is. Direct contact met de specialist die jou verder helpt; dat is hoe wij samen met jou je gehele online strategie verzorgen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024