Nu solliciteren

Stagiair Finance & Control (meewerkstage)

Functie Stagiair Finance & Control
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van 32 uur.
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ter versterking van ons Finance team in Amsterdam zoeken wij een:

STAGIAIRE FINANCE & CONTROL (meewerkstage) – 32 uur in de week

Over Déhora

Déhora is al 35 jaar dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Wij helpen organisaties om op een effectieve, efficiënte en betekenisvolle manier met tijd om te gaan. Dit noemen wij tijdsintelligentie. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Ook hebben wij kantoren in Eindhoven, Antwerpen, Warschau, Praag en Dubai.

Werkomgeving

Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een ambitieus, betrokken en inclusief bedrijf, met aandacht voor elkaar. Déhorianen vieren de feestdagen die zij zelf belangrijk vinden door onze flexibele feestdagen en blijven in contact met hun collega’s op de regelmatig georganiseerde bijeenkomsten.

Werkzaamheden

Als stagiair bij Déhora draai je mee op onze Finance afdeling. Hier verricht je alle werkzaamheden, nationaal en internationaal, die nodig zijn om de financiën goed te verwerken. Je biedt ondersteuning bij de debiteuren- en crediteurenadministratie en project administratie. Je verwerkt kas en bank mutaties. Daarnaast behoort het afstemmen en controleren van het grootboek tot je takenpakket en assisteer je bij de maandafsluiting.

Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding een extra opdracht verricht, kijken we samen naar leerzame mogelijkheden met toegevoegde waarde voor beide partijen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat biedt Déhora?

Enthousiast?

Spreekt onze stage jou aan en denk je dat je je thuis zou voelen in onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Felicia Moolhuizen (HR Stagiaire) te bereiken via 020-4044042.

Bedrijfspresentatie

Dehora Consultancy Group

Bij Déhora richten wij ons primair op het optimaliseren van Workforce Planning in organisaties. In organisaties waar Workforce Planning wordt gekenmerkt door een zekere mate van complexiteit, dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen. Een goede planning stuurt in hoge mate de resultaten van deze organisaties. Wij ondersteunen ze daarom op strategisch, tactisch en operationeel niveau met een compleet pakket aan diensten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024