Nu solliciteren

Uitdagende HBO Social Media stage! Festival & events in Amsterdam

Functie Social Media Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op commissiebasis kan dit hoger worden.
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven social media stagiaire om ons team te versterken. Als social media stagiaire krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een dynamische en groeiende organisatie, waarbij je een belangrijke rol speelt in het beheren en optimaliseren van onze online aanwezigheid, voornamelijk op Instagram.

Introductie van dit bedrijf:

dit bedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van festivals en evenementen. Daarnaast verhuren we apparatuur zoals Silent Disco koptelefoons, DJ-apparatuur en speakers. We creëren unieke ervaringen waarbij muziek, dans en plezier samenkomen. Ons kantoor is gevestigd op de Jan van Galenstraat in Amsterdam.

dit bedrijf is een zuster bedrijf van …s (Incognito Events) Je zal voor beide bedrijven bezig zijn met de social media kanalen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Maakt niet uit als je niet perfect bent, dat zijn wij ook niet! Dus schroom niet om een berichtje te sturen en kom langs voor een lekker bakkie om de vacature te bespreken!

Zie je snel!

Bedrijfspresentatie

Silent Jam Amsterdam

Silent Jam Amsterdam is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van festivals en evenementen. Daarnaast verhuren we apparatuur zoals Silent Disco koptelefoons, DJ-apparatuur en speakers. We creëren unieke ervaringen waarbij muziek, dans en plezier samenkomen. Ons kantoor is gevestigd op de Jan van Galenstraat in Amsterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024