Nu solliciteren

Help jij onze startup verder groeien met juiste inzet online marketing?

Functie Online marketing specialist gezocht!
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Laren, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Onze startup dit bedrijf is een innovatieve app en zorgt ervoor dat jouw nabestaanden direct na jouw overlijden een helder en volledig overzicht hebben van al jouw wensen op emotioneel, fiscaal, juridisch en financieel gebied. Wij geloven in een wereld waarin iedereen het goed regelt voor zijn dierbaren. Help jij ons mee deze droom te verwezenlijken?

Werkzaamheden

We vragen jou om al je kennis op het gebied van online marketing met ons te delen en geven je de vrijheid om de nodige tools in de praktijk toe te passen welke passen binnen onze groeiambities en strategie.  De werkzaamheden zijn dynamisch van het plaatsen van social media posts tot aan het contact hebben met onze app developer. Alles met als doel om onze startup te laten vliegen!

Gewenste profiel

Wij verwachten dat je veel kennis van online marketing hebt en op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Je kan ons adviseren en overtuigen wat te doen en voert dat bij goedkeuring ook uit. Je bent communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en je bent flexibel wat werklocatie en werktijden betreft. Ervaringen met het ontwikkelen van apps is een pre.

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een veelbelovende startup en jij kan er vanaf het begin bij zijn....... en dan maar eens zien of je nog wel bij ons weg wilt.....

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023