Nu solliciteren

Stage online marketing / communicatie / events beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie marketing en evenementen stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Steck werken we aan iets bijzonders. Van een tuincentrum verandert dit gebied de komende jaren in een groene stadsoase. Daarom zijn we al druk met het organiseren van evenementen, vertellen we ons verhaal aan klanten (en iedereen die het wil horen) en zijn we online actief. 

Onze stagiaires helpen daar veel bij en krijgen ook volop kansen.

Werkzaamheden

Wat je gaat doen, ligt voor een groot deel in jouw hand. Je kunt je stage inrichten zoals je wilt. Wij hebben ruimte op het gebied van communicatie en online marketing. Maar ook bij de organisatie van evenementen/workshops kun je hier veel leren en doen.

Je kunt meehelpen met de organisatie van evenementen / workshops, marketingplannen bedenken en uitvoeren, schrijven van teksten, webcare en alles wat er verder op je pad komt.

Gewenste profiel

De stage is deels zelf in te vullen dus dat doen we dan ook aan de hand van jouw kwaliteiten. Het is handig om organisatorisch handig te zijn en dat je goed kunt schrijven in het Nederlands.

Wat bieden wij

De lunch op woensdag is heerlijk en de collega's super leuk. Daarnaast richten we graag je stage samen met jou in zodat jij er aan het eind zoveel mogelijk aan hebt gehad.

Kom bij Steck in Utrecht en je krijgt de beste stage die je kunt wensen. Met natuurlijk een mooie stagevergoeding (300 euro p/m)

Bedrijfspresentatie

Steck Utrecht

Steck is een groene stadsoase in wording. De komende jaren verandert dit gebied in een plek waar iedereen die de natuur kan beleven. Niet alleen door een plant te kopen in het tuincentrum, maar ook door te wandelen in het park, te eten in het restaurant of te dolen door het maisdoolhof.
Dat doen we samen met onze mede-bewoners van dit terrein. Dat zijn bijvoorbeeld de pluktuin en de voedseltuin.
Samen maken we dit tot een prachtige groene stadsoase.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024