Nu solliciteren

Stagiair bij Marketingmanagement bureau in Utrecht!

Functie Stage
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking Samen met de stagiair bepalen we een eerlijke stagevergoeding waarvan iedereen gelukkig wordt!
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf maakt organisaties blijvend beter in marketing. Met die belofte hebben wij onze dienst ‘Marketingmanagement’ in de markt gezet. Ondernemers van MKB-organisaties vinden marketing altijd heel belangrijk, maar geven de marketingafdeling vaak niet de kennis, aandacht en resources die het nodig heeft om te presteren. Vaak wordt er gedacht vanuit “dingen doen”, maar wordt er minder gestuurd op of dat de meest kansrijke dingen zijn. Maarja, geld voor een uitgebreid strategietraject van een grote consultant is er natuurlijk ook niet.

Marketingmanagement is er voor het MKB om marketing te doen zoals het hoort. Onze unieke en innovatieve dienst zorgt ervoor dat de marketingafdelingen van onze MKB-klanten scherp staan en continu beter worden. Wij zetten samen met onze klanten innovatieve en uitvoerbare strategieën op, coördineren strak de weg naar verbetering, stellen en meten heldere doelen en zorgen voor de beste uitvoerende externen en tools om deze doelen te halen. Dit bedrijf werkt aan de voorhoede van de marketingindustrie, en we zijn altijd op zoek naar gedreven individuen die ons team kunnen versterken en helpen ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, resultaatgerichte stagiair(e) die klaar is om af te studeren en zich aan wil sluiten bij onze dynamische organisatie. De ideale kandidaat is geïnteresseerd in marketingstrategie, coördinatie en datamanagement en is klaar om een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van onze nieuwe dienst: Marketingmanagement.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) bij dit bedrijf werk je nauw samen met ons team om de dienst ‘Marketingmanagement’ te ontwikkelen en de uitvoer daarvan te ondersteunen. Daarbij moet je denken aan taken zoals:

Gewenste profiel

Medewerkers van dit bedrijf zijn dus bovengemiddeld geïnteresseerd in marketingtheorieën, modellen en strategieën. En we weten hoe we die op inzichtelijke en praktische manier in kunnen zetten. Dit vragen we ook van onze stagiaires. Daarnaast zijn onderstaande zaken ook relevant:

Wat bieden wij

Bovenal bieden wij natuurlijk een uitdagende stageplaats waar je de kans krijgt om echt impact te maken. Vanuit ons kantoor in Rijnsweerd, Utrecht doen we ons werk, en er staat ook een bureau voor jou klaar. Gedeeltelijk thuiswerken is ons ook niet onbekend en daar doen we alles behalve moeilijk over. Verder:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024