Nu solliciteren

Stagiair D&I bij consultancy in Baarn!

Functie Stagiair Diversiteit & Inclusie HR&EX
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Baarn, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een relevante stage op het gebied van Diversiteit en Inclusie (D&I)? Wie weet zijn wij dan een goede match! 

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair met affiniteit en groot bewustzijn voor diversiteit en inclusie. Deze interesse kan op zakelijk en/of op persoonlijk vlak zijn. Wij creëren een setting waarin jij zelfstandig initiatief kunt nemen en je creatieve/innovatieve mindset in kan zetten. We nodigen je uit om kritisch met ons mee te denken en ons te ondersteunen bij het verwezenlijken van onze ambities. We staan open voor jouw uitdagingen en frisse perspectieven om ons verder te helpen. Het is een pré als je het leuk vindt om bezig te zijn met het ontwerpen en visualiseren van materialen en diensten die we op dit thema al hebben ontwikkeld of nog gaan ontwikkelen.

dit bedrijf en D&I

Wij geloven in de kracht van authentieke mensen, die anders durven te denken en de status quo ter discussie durven stellen. Binnen onze eigen organisatie en bij onze klanten. Omdat wij geloven dat dit hard nodig is, om de complexe vraagstukken van deze tijd écht op te lossen. We streven naar het zijn van een organisatie waar een ieder zichzelf kan zijn. Waar iedereen mag meedoen, meepraten en meebeslissen vanuit diens unieke perspectief en kracht. En waar iedereen gelijkwaardig is aan elkaar.

Want wij geloven dat diversiteit ons als collectief sterker maakt en dat onze impact vergroot.

Werkzaamheden

Als deel van het HR & Employee Experience team, ben je (in)direct bezig met onze klanten en het verder doorontwikkelen van de D&I propositie. Zo geven we je de mogelijkheid om mee te werken aan het D&I-beleid en activiteiten bij onze verschillende klanten door bijvoorbeeld het afnemen van interviews, het co-creëren van een visie en een communicatiestrategie ontwikkelen. Naast ondersteuning bij klantgerelateerd werk, zijn we ook op zoek naar versterking om te werken aan onze eigen initiatieven op het gebied van D&I . Denk hierbij aan het organiseren van bewustwordingssessies, het creëren van inclusievere processen en het bevorderen van kennisdeling.

Gewenste profiel

Wie we zoeken?

Wat bieden wij

Ons aanbod

Een inspirerende en uitdagende omgeving (professioneel, persoonlijk en altijd met de ‘fun factor’), een gezellig team met betrokken en gepassioneerde collega’s en een stagevergoeding voor jouw werkzaamheden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte je volop te ontwikkelen, natuurlijk onder goede begeleiding! 

Je komt te werken in het HR&EX team van de business unit Consulting & Transformation. Door actief mee te werken aan de positionering van onze dienstverlening, leer je al doende over het HR & Employee Experience vakgebied en het consultancyvak.

Wij zijn tegen stagediscriminatie en voor een gelijke behandeling!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023