Nu solliciteren

STAGIAIR MARKETING EN COMMUNICATIE

Functie STAGIAIR MARKETING EN COMMUNICATIE
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een passie voor printen? Kan jij als geen ander koffie halen voor al je teamgenoten? Dan is deze functie als stagiair communicatie sowieso niks voor jou. Bij Stichting dit bedrijf zoeken we namelijk alleen stagiaires die meer kunnen én willen dan dat. Het was echter wél leuk om je even op scherp te zetten. Vonden wij dan.

Afijn, voor de draad met die stagevacature. Voor de periode vanaf november/december 2023 zoeken we een stagiaire die veel wil leren én aan de slag wil met communicatie voor een duurzame economie. Bij Stichting dit bedrijf werk je bij het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Europa. Er zijn 2.000 bedrijven bij ons aangesloten met wie we werken aan allerlei projecten en onderwerpen. Van circulaire economie tot biodiversiteit en inclusiviteit. We inspireren en activeren ze via stappenplannen, events en webinars.

Werkzaamheden

WAT GA JE DOEN?

Als stagiair ben je onderdeel van het communicatie- en public affairs-team dat elke dag werkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid en autoriteit – in de media én in Den Haag. Ook zetten we onze expertises in om meer bedrijven te laten deelnemen onze projecten en events. Alles om zo snel mogelijk een duurzame economie te bereiken. Jij werkt samen met experts in onder meer pr, content, public affairs, marketing en strategische communicatie. En leert dus ongemerkt van alles over het vak. Misschien kom je er hier wel achter welk onderdeel je het allerleukst vindt voor je verdere carrière.

Heel leuk allemaal, maar wat ga je concreet doen tijdens je stage? We hebben wat voorbeelden voor je op een rij gezet:

Gewenste profiel

WIE BEN JIJ?

Als stagiair ben je vooral een waardevolle aanvulling van ons team. Zonder dat we je laten zwemmen heb je al snel je eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je bent goed in communiceren en schrijft goed. Je houdt van aanpakken en durft met ideeën te komen. Kortom: een doener met lef die de wereld graag een beetje beter wil maken. Maar ook gewoon gezellig om mee te werken. We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. We vinden het fijn als jij daaraan kunt bijdragen.

Belangrijk: je bent op zoek naar een stage van minimaal 32 uur per week.

Wat bieden wij

Werken bij Stichting dit bedrijf betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste collega’s in een fijne, open werksfeer. En wij leren van jou. Dankzij samenwerking met veel van onze partners breid je je netwerk snel uit. Wat verder leuk is? Dat we heel centraal in Utrecht zitten. Dat er volop vrijheid is in het indelen van je uren en werkplek. Wij bieden uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt een stagevergoeding van bruto 400 euro op basis van 40 uur. Indien je zelf geen (goede) laptop hebt kun je er een in bruikleen krijgen. Als je geen ov-studentenkaart hebt, vergoeden wij jouw reiskosten op basis van tweede klas ov.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024