Nu solliciteren

Online Marketing stage beschikbaar bij RouteVision!

Functie Stagiair(e) Online marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Vind je het leuk om met alle aspecten van online marketing bezig te zijn voor onze sites en merken? Rol jij de digitale rode loper uit naar onze website, en zorg je er voor dat elke potentiële klant in contact wil komen met een van onze verkopers? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Dit vind je leuk!

Gewenste profiel

Hier herken jij je in

Wat bieden wij

Dit krijg je van RouteVision

Over RouteVision

365 dagen per jaar rekenen ruim 25.000 klanten op ons. 24/7 houden wij de bewegingen van hun voertuigen bij. Sluit je aan! Dan hoef je je geen zorgen meer te maken over je rittenadministratie. Wij hebben die voor je geautomatiseerd. Je weet waar jouw voertuigen waren én op dit moment zijn. Profiteer van onze technologie, vakkennis en ervaring en houd meer tijd over om te ondernemen.

Ritten inzichtelijk maken is al 20 jaar ons vakgebied. Daar zijn we goed in én trots op.

Voor wie wij er zijn

Wij zijn er voor werknemers die de bedrijfsauto niet bijtellen. Voor ondernemers die kilometers of uren doorberekenen. En voor iedereen die zakelijke ritten in een privéauto declareert. Binnendienstmedewerkers zien de status en locatie van bedrijfsvoertuigen op een interactieve kaart met verkeersinformatie en kunnen zo de buitendienst efficiënter aansturen. Dit bespaart kostbare tijd en brandstof. Buitendienstmedewerkers houden meer tijd over voor hun klanten.

Interesse?

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar hr@routevision.nl t.a.v. Niels Borneman. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 088 712 71 31.

RouteVision Nederland

RouteVision is met haar vestigingen in Nederland, België en Amerika één van de meest snelgroeiende en toonaangevende bedrijven op het gebied van voertuigvolgsystemen (track & trace). Door haar succes werken inmiddels duizenden klanten in binnen- en buitenland met het succesvolle concept van RouteVision.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024