Nu solliciteren

Stage werktuigbouwkunde beschikbaar in Dordrecht

Functie Stage werktuigbouwkunde
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dordrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een afwisselende stageplek? Dan moet je bij ons zijn! Wij willen de volgende stap gaan zetten naar innovatieve oplossingen op het gebied van thermokoppelstekkers van thermoplastic tot keramiek. Daar hebben wij jou bij nodig!

Werkzaamheden

Het bedrijf technisch ondersteunen in de breedste zin van het woord. Dit kan onder andere zijn; het maken van product tekeningen, oplossen van technische problemen, het uitdenken van ideeën en het uitwerken van efficiëntere productiemogelijkheden.

Gewenste profiel

Jij hebt bij voorkeur enige werkervaring in een technische omgeving en daarnaast weet je de weg te vinden in MS-Office en tekenpakketten zoals Solid Edge, Solid Works. Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal in woord en schrift. Je hebt een resultaat- en klantgerichte instelling. Je bent communicatief vaardig, betrokken, leergierig, flexibel, stressbestendig en hebt een representatieve uitstraling en een goed analytisch vermogen. Je bent collegiaal en niet bang om verantwoordelijkheid te pakken binnen een kleine organisatie.

Wat bieden wij

Je krijgt een passende vergoeding en veel vrijheid om jouw stage-opdracht goed uit te voeren.

Hier ga je werken

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermokoppelverbindingen voor de meet- en regeltechniek met de nadruk op temperatuurmetingen en PCB-connectoren. Wij zijn marktleider in Europa en behoren tot de top 3 van de wereld. Wij doen alleen zaken met industriële afnemers en leveren niet aan de eindgebruiker, waarmee dit bedrijf zich onderscheidt van de concurrenten. Door een beleid van hoge kwaliteitsproducten gekoppeld aan een zeer hoog serviceniveau zijn wij erin geslaagd onze stekkers over de hele wereld te leveren. Hamitherm heeft een zeer platte organisatiestructuur met een collegiale sfeer tussen de 10 collega’s in Dordrecht.

Bedrijfspresentatie

Hamitherm

Hamitherm is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van thermokoppelverbindingen voor de meet- en regeltechniek met de nadruk op temperatuurmetingen en PCB-connectoren. Wij zijn marktleider in Europa en behoren tot de top 5 van de wereld. Wij doen alleen zaken met industriële afnemers en leveren niet aan de eindgebruiker, waarmee Hamitherm zich onderscheidt van de concurrenten. Door een beleid van hoge kwaliteitsproducten gekoppeld aan een zeer hoog serviceniveau zijn wij erin geslaagd onze stekkers over de hele wereld te leveren. Hamitherm heeft een zeer platte organisatiestructuur met een collegiale sfeer tussen de 10 collega’s in Dordrecht.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024