Nu solliciteren

Wonder​Bit - Afstudeerstage softwareontwikkeling voor een energieke student [Almere]

Functie Softwaredeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almere, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij Wonder​Bit werken wij dagelijks aan mooie softwareprojecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, videobellen, encryptie en machine learning toepassen. Als het technisch allemaal wat complexer wordt, leveren wij passende oplossingen. Dit doen wij voor opdrachtgevers als NATO-NCIA, VNG, Kiesraad, Provincie Flevoland en de Gemeente Almere.

Gewenste profiel

Wij zoeken een enthousiaste afstudeerder die affiniteit heeft met softwareontwikkeling en technologie. Iemand die pas tevreden is als duidelijk is hoe verschillende technologieën werken en hoe ze samen een solide oplossing kunnen vormen. Je hebt bij voorkeur ervaring met Docker en Python/Django (backend) of JavaScript/React (frontend), kunt samenwerken met anderen in Git en kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je moet ook het nut van automation en concepten als CI/CD en geautomatiseerde testen begrijpen.

Het liefst kun je dit alles aantonen met eigen werk op een portfoliowebsite of bijvoorbeeld je Github-profiel. Dit hoeven geen hele grote projecten te zijn, maar het moet wel een goed beeld vormen over wat je kan en wat je eerder hebt gedaan.

Onze voertaal is Engels, so it obviously would be good if you are able to speak and write the language 😉

Wat bieden wij

Wonder​Bit is nog een klein bedrijf in de startupfase waar het soms hectisch kan zijn, maar waar we vooral lol willen hebben in het maken van mooie en goed werkende softwareapplicaties. Wij bieden een leuke stageplaats dicht bij het vuur, waar je veel kunt leren over softwareontwikkeling en technologie.

Herken je jezelf hierin? Ben je nieuwsgierig en leergierig? Wij maken graag kennis met je!

Bedrijfspresentatie

WonderBit B.V.

Wij zijn WonderBit, nog klein bedrijf in de startupfase, maar met torenhoge ambities en een bak ervaring op het gebied van softwareontwikkeling.

Wij werken we dagelijks aan mooie softwareprojecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, videobellen, encryptie, big data en machine learning toepassen. Als het technisch allemaal wat complexer wordt, levert WonderBit passende oplossingen.

Dit doen we voor opdrachtgevers als NATO Communications and Information Agency (NCIA), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Stichting Pleio en FlevoMeer Bibliotheken.

Goed om te weten: de tools in onze gereedschapskist zijn onder andere Python Django/Flask, PostgreSQL, React, Docker, Gitlab en Grafana.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024