Nu solliciteren

TER ONDERSTEUNING VAN DE AFDELING INKOOP ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE: STAGIAIR(E) INKOOP

Functie INKOOP
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Sneek, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kan je niet wachten om je kennis in de praktijk toe te passen? En lijkt het je tof om onderdeel te zijn van grote projecten in binnen -en buitenland? Kom dan bij team Inkoop stage lopen!

Werkzaamheden

Dit bedrijf zorgt voor een totaalbeleving bij gasten, bewoners en cliënten. Dit bereiken we door creatieve interieurconcepten te bedenken én te realiseren. We ontwerpen, produceren en onze chauffeurs rijden in buiten –en buitenland om alles naar de juiste locatie te brengen. Een perfecte combinatie die ervoor zorgt dat mensen zich echt thuis voelen in de door ons ingerichte ruimtes.

Als stagiaire Inkoop houd jij je bezig met het genereren van bestellingen, heb je veel contact met onze leveranciers en bewaak je de voorraad. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, zo loop jij na je stage de deur uit met een bak aan nieuwe kennis en ervaringen.

Verder ga je aan de slag met

Gewenste profiel

Jij bent

Enthousiast geworden? Dan ben jij de stagiaire die we zoeken! Wij bieden een gave en afwisselende stage met gezellige collega’s, een inspirerende werkomgeving en een passende vergoeding.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen wij graag in contact met jou!

Bedrijfspresentatie

Blom Interieurs

Blom interieurs is sinds jaar en dag een professionele, internationale speler op de projectinrichtingsmarkt van recreatie, hotellerie, zorg, short-stay en studentenhuisvesting.

Blom Interieurs biedt het gehele spectrum aan van ontwerp tot en met de inrichting en houdt daarbij alle disciplines in eigen hand: van ontwerp, (deels) eigen productie tot en met de logistiek. Een juiste combinatie van deze disciplines maakt Blom tot dé professionele speler.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024