Nu solliciteren

Supply Chain in een internationale organisatie

Functie Supply Chain
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Tilburg, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jonge snel groeiende internationale handelsorganisatie die zich specialiseert in het produceren en exporteren van tuinmeubelen. Met fabrieken in Vietnam en Indonesië en een verkoopkantoor in Tilburg is dit bedrijf wereldwijd een actieve speler. De klanten bevinden zich over de hele wereld zoals in Europa, Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika. Het bedrijf kent een flexibel open en praktisch business-model waar door er een breed scala aan aspecten van een internationaal bedrijf aan bod komen bij het uitoefenen van de dagelijkse activiteiten. Verder wordt er een duurzame Supply Chain gebruikt. Om te blijven groeien zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen kansen en mogelijkheden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kom jij met jouw kennis en ervaring mee bouwen aan een sterke en efficiente organisatie?!

Eurofar International B.V

Wij zijn actief bezig met het vinden en aankopen van bedrijfsvastgoed i.v.m. voorraadbeheer. Er wordt gezocht naar objecten (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) die als functie hebben om de voorraad op te slaan en een bijdrage leveren aan de strategische uitgangspunten die wij op het moment voor ogen heeft.

Processen waar de student een actieve en gewaardeerde bijdrage in kan leveren zijn: het bezighouden met selectiecriteria, het bestuderen van bestemmingsplannen, het zoeken naar aantrekkelijk bedrijfsvastgoed, en beheer van het huidig onroerend goed. Eveneens zal de student bijdragen aan het omzetten van gegevens tot bruikbare management informatie ten behoeve van het management van het bedrijf.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024