Nu solliciteren

Junior Accountmanager voor dit bedrijf software oplossingen

Functie Junior Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Afhankelijk van aantal werkuren in de week en opleiding.
Stagevergoeding € 300 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een commercieel gerichte afstudeerstage om het commerciële team van dit bedrijf te versterken? Wil jij onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team in Amsterdam waar iedereen 110% geeft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor ons team in Amsterdam West zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons commerciële team gaat versterken

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit is een unieke kans om vanaf het begin onderdeel te zijn van de volgende sensatie in de facilitaire softwarebranche. GRIP Facility is een software scale-up die groeit met de snelheid van het licht, dus bereid je voor op een snel veranderende omgeving en mooie uitdagingen! Wij zoeken altijd naar de creatieve oplossing en staan positief in het leven. Wij geloven in transparantie en werken in een ego-vrije cultuur.

GRIP Facility

GRIP Facility is opgericht op 1 januari 2016.

Tijdens deze start is GRIP Facility begonnen met het platform om facilitaire data te kunnen importeren (handmatig en automatisch), te verwerken en inzicht te geven in deze data zodat het relevant is voor opdrachtgevers. Hiermee konden de onderlinge afspraken van de samenwerking tussen opdrachtgevers, leveranciers en intermediairs geoptimaliseerd worden.

Sinds 2018 heeft GRIP Facility nog drie applicaties erbij: contractbeheer, audit software en specifieke DKS software voor schoonmaak controle.
Alle drie soorten producten (contractbeheer, dashboard en kwaliteitmeetsystemen) werken optimaal met elkaar samen, voor het beste resultaat en een zo geautomatiseerd mogelijk proces.

Sinds januari 2022 is GRIP Facility gevestigd in Amsterdam aan de Krelis Louwenstraat (De oude middelbare school, Hendrick de Keijser).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024