Nu solliciteren

Uitdagende communicatie en marketing stage in Amsterdam

Functie Stagiair Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Op basis van fulltime
Stagevergoeding € 275
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Muziekschool Amsterdam is de grootste muziekeducatie-aanbieder van de stad. Elk jaar leren tienduizenden kinderen en jongeren op of buiten school muziek te maken en samen te spelen. Ook voor volwassenen zijn er cursussen. De muziekschool bestaat al meer dan 90 jaar en organiseert behalve onderwijs ook enorm veel concerten en evenementen!

De afdeling Communicatie & Marketing heeft als taak Muziekschool Amsterdam en al haar activiteiten onder de aandacht te brengen bij het publiek en zichtbaar te maken in de stad. De afdeling bestaat uit drie vaste medewerkers en een wisselende stagiaire. Omdat er steeds meer cursussen en evenementen georganiseerd worden, die allemaal gecommuniceerd moeten worden, hebben we hulp nodig!

Werkzaamheden

Als stagiaire draai je gewoon mee met de afdeling Communicatie & Marketing. Tot je taken behoren:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een volwaardige leerplek bij een sterk in ontwikkeling zijnde organisatie. Je krijgt de kans als een communicatieprofessional mee te draaien in een leuk, jong en hardwerkend team. De stagevergoeding bedraagt 275 euro voor een fulltime aanstelling.

Muziekschool Amsterdam streeft naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Ben jij beschikbaar van januari t/m juni en heb je interesse in bovenstaande vacature, solliciteer dan direct!

Stichting Muziekschool Amsterdam

Muziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren tienduizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen wij op meer dan honderd basisscholen en op de speciaal ingerichte locaties van de muziekschool.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024